Türktelekom altyapi sorunu

Merhaba, öncelikle TurkNet’ten çok memnunum. İlk internetim ve her sorunumda yanımda oldular. Sorunum şu ;

Bu resimde A blokta oturuyorum.

B blokta dslam kutu var.

A hattindan internet bizim binamizdaki kutuya geliyor.

Gecen ay yapilan yol calismasinda internetimiz 4 gun kesildi. Tekrar geldiginde hızım 40mbite düştü. TurkNet ile görüştüm Türktelekom saha elemanini yonlendirdiler. Saha elemani dslam kutusuna 110mbit stabil alabildiklerini fakat bize gelen (A hattı) hattan dolayı 50 60 arasi alabilecegimizi soyledi. Fakat iki bina arasi (B Hattı) kablo cekerlerse 100mbit alabilecegimi soylediler.

Simdi asil sorun su; iki bina arasi hat cektirmenin maliyeti biraz yuksek. Dosenen taslarin kaldirilip kalin bir boru dosenmesi gerekiyormus. Bunu ben yaptirmak zorunda miyim? Sorunu cozmesi gereken kim?

Cevabiniz icin tesekkurler.

Komşularınızla dilekçe verin ve sebeplerini, talebinizi TT’ye iletin.


Mevcut hattınız yani B hattından yoldan A hattına uğruyor direk gelmiyor. Peki, direkt B hattından A hattına ve B hattından A hattına yoldan dolaşımlı geldiğinde ki mesafe farkı nedir? Hat değerlerinizi ve altyap sorgulama sonuçlarınızı görebilir miyiz?
Eğer yol çalışmasında kopma olduysa ve sağlıklı bir şekil de onarılmadıysa ve bu sebeple hızınız düşüyorsa B hattından direkt A ya geçmesi daha iyi olur veya yolu açıp onarabilirler, TT’ye kalmış ve TT müdürlüğüne müracaat etmeniz de fayda var.

2 Beğeni

Merhaba, b hatti mevcut degil, b bloktan sokaga oradan bana geliyor. B hatti turk telekomun boru takarsaniz kablo cektirelim dedigi su an olmayan hat. Bakalim imza toplayip gideriz olmadi.