TurkNet'ten Herkese Mutlu Yıllar

Umudumuzu kaybetmemek ve mutlu olmak için milyonlarca sebep var. Herkese mutlu yıllar :christmas_tree: :gift:

:heart: Dünya standartlarında, kısıtlanmadan, özgür bir şekilde fiber internet deneyimini yaşamak için sizleri TurkNet’e bekliyoruz :heart:

Doğalında sınır tanımayan, vizyonuyla ezber bozan TurkNet’te, Türkiye’nin ilk internet servis sağlayıcılarından biri olarak maceramıza 1996’da başladık. 25 yılı aşkın süredir kendi altyapımız ve teknolojilerimiz ile sektörde öncü konumda olup, birçok ilke imza attık. Bu teknolojilerimizin arkasında Türkiye’nin hak ettiği interneti sunmak için canla başla çalışan ve 300’den fazlası mühendis olan ekibimiz, kendi geliştirdiğimiz yazılımlarımız ve tabii ki tutkumuz var.

Dünya dijitalleşiyor ve biz de bu dijitalleşen dünyaya yaptığımız Ar-Ge yatırımları sayesinde müşterilerimize uçtan uca dijital, dünya standartlarında, gigabit hızlarda, sınırsız internet hizmetleri sunuyoruz. Bizim gibi teknoloji üreten, geleceği şekillendiren herkesi de bizden sayıyor ve destekliyoruz. Türkiye’deki Teknopark’ların 16’sında varız. Dijital dünyayı birlikte şekillendiriyoruz.

İnternet hizmetini yalınlaştıran bir anlayışla, son beş yılda üç katın üzerinde büyüme gerçekleştirdik. Bunu başarmamızdaki en önemli unsur ise; odağımıza insanın iyiliğini ve müşterilerimizi alarak onların hak ettikleri interneti maksimum hızda ve özgürce kullanmaları adına var gücümüzle çalışmamız ve bunu yaparken de teknolojiye ve dijitalleşmeye olan sonsuz inancımız! Bu çabalarımız neticesinde Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketi olmak ve bunlar gerçekleşirken samimiyetten ödün vermemek bizi daha da iyisi için sürekli motive ediyor.

TurkNet olarak internetin özgürleştirici doğasına inandık. Bu doğrultuda Dünya hızındaki GigaFiber teknolojisini kendi altyapımızla en gelişmiş ülkelerle aynı anda teknoparklar, üniversiteler ve binlerce evle buluşturduk.

Son on yılda kendi fiber altyapımızı genişleterek, Dünya hızındaki GigaFiber’i 4 ülkeyle aynı anda ülkemizin evleriyle buluşturduk ve hızımızı artırmaya devam ediyoruz. Tüm bunları yaparken sizlerden taahhüdünüzü istemiyor, hizmetimize o kadar güveniyoruz ki biz taahhüt ediyoruz.
Herkesin eşit, hızlı, Dünya hızında ve kalitesinde GigaFiber internete kavuşabilmesi için, var gücümüzle çalışacağız.

Daha fazla bilgi için : https://bit.ly/2Z6ofF5

Adresinizde maksimum ne hız alabileceğinizi öğrenmek için : https://bit.ly/3jO7vtX

TurkNet Avantajlarından Faydalanmak ve Abone Olmak İçin : https://bit.ly/3tQUPWS

17 Beğeni

Herkese iyi yıllar umarım 2022 benim gibi gigafiber bekleyenler için güzel bir yıl olur :smiling_face_with_three_hearts:

5 Beğeni

Cümleten Mutlu Yıllar Efenim

1 Beğeni

Yeni yıl, hayat yolculuğunda yeni umutlar, yeni beklentiler, yeni sevinçler ve yeni başarılar getirsin. Yeni yılınız kutlu olsun!

2 Beğeni

Teşekkürler TurkNet Sizede Hayırlı Yillar