TurkNet'te internet kesildikten sonra gelmedi

Merhaba yeni bağlattığım internet birkaç saat kullandıktan sonra kesildi ve hiçbir şekilde açılmadı.3-4 gündür bu durumda Ne canlı destek var ne müşteri hizmetleri… Defalarca arıza kaydını oluşturdum Türk telekom ekipleri geldi sorunun onlarda olmadığını bana kanıtladılar. İp alınamıyor veya başka bişey onlarda anlamadı adamlar bile sinirlendi madem destek yok neden böyle bir firma açmışlar…Modem kablo vs her şeyi değiştirdik ancak arızam hala devam ediyor. Sorun Türk Net’te yardımcı olursanız sevinirim.

Onur Bey merhabalar, son oluşturulan destek kaydınızın numarasını benimle paylaşır mısınız? Yardımcı olabilmek adına gereken adımları atalım :raising_hand_man:

54280252 buna benzer onlarca destek kaydı var zaten sadece ekrandan 10 dakikalık iş var günlerce uğraşıyoruz.Benim ip’yi kime veriyorsunuz ip mi çakışıyor nedir bu saçmalık 2 aboneliğim var bugunde düzelmez ise ikisinide iptal edicem.

Kaydınızı inceledim ve tüm detaylarıyla ilgili birime aktardım. En kısa sürede gereken işlem sağlanacak :raising_hand_man: