Türknetin hizmeti☺️

Son 1 aydır turknetten inanılmaz derecede memnunum. Herşeyim sorunsuz bir şekilde. Suaraya bir TurkNet hizmeti koymak istedim :relaxed::clap::clap::clap:

8 Beğeni

Hızlarınız ve pinginiz çok iyi.İyi kullanımlar dilerim. :hugs:

3 Beğeni

Şimdilik bende memnunum kurlumu oldukça hızlı gerçekleştirdiler daha sonrasında herhangibir sorunum olup olmadığı hakkında bilgi almak için aradılar, hız ve ping değerleride iyi.

3 Beğeni

Bizde en düşük 16 ping alıyoruz VAE’den İstanbul’ a iyi hoş fena değil de diğer iller berbat. Sanki yurtdışına bağlanıyorum gibi

1 Beğeni

aynı şekil bende çok memnunum

4 Beğeni

Mutlaka noksanliklar var ama alt yapı sağlayıcısı olmadığı halde çok güzel bir hizmet veriyor fiyat özellikle çok cuzzi fiyata göre hizmet bence bunlarında değerlendirme kriterlerinde olması gerekir :relaxed::relaxed:.

3 Beğeni

Seninki kadar iyi olmasa da akmasa da damlar :slight_smile:
ScreenShot_20210317000659

3 Beğeni

iyi günlerde kullanın, belki bizler de bir gün 100 mbps görebiliriz :grinning:

3 Beğeni

İnşallah hocam bende 35mbps kullanıyordum inşallah birgun olur diyorduk sagolsun TurkNet ulaşamadığımız rakamlara bizi gotürdü bilgisayarın kopyalama hızından daha hızlı indiriyorum :joy::joy::joy:

1 Beğeni

Benim bütün herşey internet 2 tane tvbox 4k kalitesinde olduğundan internet hızı çok önemli ilaç gibi geldi hocam

Gözlerimiz şenlendi :star_struck: Sanırım arada böyle konuların açılmasına ihtiyacımız var :sweat_smile: Aman allah nazarlardan korusun :pray: Herkese iyi kullanımlar iyi forumlar diliyorum.

7 Beğeni

Bende memnun olıcam aslında ama 1 aydır TurkNet Online İşlem Merkezi de 70.6 olarak görünen hız bir elektrik kesintisinde 60.4 düşüyor buna bir türlü anlam veremiyorum

1 Beğeni

Benim en çok memnun olduğum ISS. @EFG deseniz Türk.net te maaşını sonuna kadar hak eden kişilerden biri. Elinden geldiğince hatta fazlasını yapıyor. Benim için 1 numara ıss Türk.net kalacak.

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için :pray: İyi ki varsınız :blush:

6 Beğeni

:ok_hand::ok_hand: Vdsl

2 Beğeni

YAPA’dayım ve tam bir rezalet.

Yapada alınan hızlar santrale olan uzaklığınıza göre değişmektedir.Santrale yakın olan kullanıcılar genellikle çok iyi değerler almaktadır.Sizin santrale olan uzaklığınız ne kadar?

Vae ye geçiş yapın @Ekrem bey

480 metre uzaklığım var bu uzaklıkta iki ay öncesine kadar 90 mbps’ye yakın hız alıyordum. TurkNet hızımı kısıtladı ve şu an 40 mbps alıyorum.

Hocam benim bildiğim dslam 100mbps veriyor en fazla 100 m kadar veriliyor. Uzaklığıniz baya bir fazlaymış 50mbps olması normal