Turknete kısa süreli veda

Arkadaşlar malum gigafiber beklerken aktivasyon süreci uzadı bende aktivasyon tamamlanana kadar başka bir iss’e geçme kararı aldım. Gigafiber aktifleştiği an tekrar görüşmek üzere. @EFG enes başkan sana ayrıca çok çok teşekkür ederim. Burda her şeye koşup yetişiyosun tek tek ilgeliniyosun. Emeğine çabana sağlık. Kısa süre sonra görüşmek üzere arkadaşlar :slight_smile:

Hayırlısı olsun nezaman geleceğide meçhul bekliyoruz mayısmı olur haziranmı belli değil

Belirsizlik sıkıyo insanın canını kutu vs takıldı bekliyoruz dış sonlandırma kutusu takılsın diye belediye izin vs problemleri çıkmış şansımıza

Daha ne kadar uzayabilir ki hocam? Ömür boyu rahat edeceksin, biraz daha sıksan dişini. Hoş TurkNet VDSL’de sıkıntılar mı yaşıyorsun ki, bu kadar kısa süre için uğraşıp duruyorsun?

Vallahi ben daha gelmeden TurkNet’i bağlattım, benim evime kim en iyi altyapıyı getirirse param ona gider. Zamanında TT VDSL’i getirdi, ondan başkasını kullanmadım.

Ama tabi yine karar sizin, faturayı ödeyen sizsiniz.

nisan dediler sonra mayıs hazirana çıktı iş belediye işi bu belki 1 yıl sürer 140 lira çok geldi valla benim bütçeye gigafiber için değer ama vdsl için çok geldi bakalım geçtiğimiz nasıl bir risk alıyoruz evet ama arada 60 tl gibi uçuk bir rakam var aylık fatura ödemede

1 Beğeni

Anladım hocam, tabi en iyisini sen bilirsin.

En kısa sürede Gigafiber gelir umarım.

Merhaba @yusufensar, bu karar beni biraz üzdü ama günün sonunda tekrar buluşacağımıza eminim :wink:

Benimle iletişimde kaldığınız süre boyunca göstermiş olduğunuz anlayışınız ve saygılı tutumunuz için ben size çok teşekkür ederim. İyi ki tanımışım sizi :hugs:

Mutlaka bir bilgi almak istediğiniz zaman bana özel mesaj üzerinden ulaşın. Gitmiş olduğunuz İSS’nizde sorunsuz kullanımlar dilerim :pray:

2 Beğeni

Teşekkür ederim en kısa zamanda görüşmeyi emin olun en çok ben istiyorumdur. :smile::smile:

Öncelikle hayırlı olsun, umarım gigafiber kısa sürede aktif edilir siz de tekrar yüksek hızlı internete TurkNet ile devam edersiniz. @EFG reis e desteği için teşekkürler fakat diğer forumdaşlar ve moderatör arkadaşlara da ufak da olsa bir teşekkür fena olmazdı doğrusu n😕

3 Beğeni

Tabi ki herkese teşekkürler burda birbirini hiç tanımadan yardımlaşma mükemmel bir şey :relaxed::relaxed:

2 Beğeni