Türknete gecmek

TurkNet 'e geçmeyi düşünüyorum şuan ki internetim hazarnet ve 4 mbps hız alıyorum alt yapımı sorguladığımda özgür iletişim fiber 100 mbps çıkıyor bu durumda modem almama gerek var mı yoksa verilecek mi kurulum ücreti ödeyecek miyim ödeyeceksem ne kadar ödeyeceğim ve ilk ay referans ile ücretsiz kullanabiliyor muyum kafamdaki sorular bunlar aydınlatırsanız çok sevinirim

1 Beğeni

Merhaba @Weox,

Özgür İletişim Fiber hizmetimizde size modem veriyoruz. Modem almanıza gerek yok. Kurulum ücreti 108 TL’dir.

Arkadaşını getir kodu ile abonelik işlemlerinizi başlatırsanız bir ay ücretsiz hizmetimizden faydalanabilirsiniz.

2 Beğeni

Merhaba bende yeni gectim olabildigince yardim etmeye çalışacım
1.Modemin vdsl destkeli ve fiber destekli ise 100mb alabilirsin
2.Su anda aktfi bir internetiniz varsa 240 tlye kadar taahhut karsiliyor TurkNet eger gecme talebi olusturursaniz kurulum yok tum işlemleriniz ucretsiz yapiliyor
3.evet verecegim kodu musteri hizmetlerine soylersen veya sitedeki abone olma yerine girersen 1ay hem sen hemde ben ucretsiz kullanıcam kodum:TVV23AE55BYS
Sorun olursa olabildiğince yardim etmeye çalışırım

@Gigafibergafiber, 2.maddenizi güncelleyin isterseniz :slight_smile: Özgür İletişim Fiber’de de modemi ücretsiz olarak kullanıcılarımıza veriyoruz. İptal ettirmeleri durumunda modemi iade alıyoruz.

1 Beğeni

evet düzelttim uyardiginiz icin tesekkurler mesela altyapim şuanda vdsl fiber gelse banada sonradan ucretsiz modem verilirmi kullanmak icin

1 Beğeni

Evet, altyapınıza TTFTTH geldiği zaman geçiş işlemlerinizi başlatırız ve tüm süreci yönetiriz.

1 Beğeni

Aktif bir internetim var şuan ve taahhüt süresi bitti diye biliyorum kurulum ücreti ödeyecek miyim ödemeyecek miyim tam olarak anlayamadım alt yapım fiber olarak gözüküyor

Kurulum ücreti ödeyeceksiniz.

Fiber altyapıda kurulum ve aktivasyon ücreti alınmıyor diye biliyordum. Demek ki yanlış biliyormusum

Gigafiber de alınmıyor bildiğim kadarıyla TT fiberde alınıyor