Türknete geçmek istiyorum

Şubatın 9 unda TürkTelekom ile sözleşmem bitiyor ve TurkNet e geçmek istiyorum o yüzden yaptığım araştırmalar sonucu birkaç gün kala TurkNet 'e başvuru yaparsam taahhütümde bozulmuyor diye öğrendim.
Benim birkaç sorum olacak bu konuda şuan adsl kullanıyorum TurkNet 'e de sanırım o yüzden adsl olarak geçiş yapacağım önce ama sonrasında vdsle nasıl geçiş yapabilirim.
modem

hat değerlerimin bu kadar düşük olması iç tesisattan kaynaklanıyor ama şuanda karşı komşum 50mbps download alabilirken benim 26 olarak gözükmesi normal mi ve son olarak hızım düşük gözüktüğü için herhangi bir kota falan olur mu yani geçiş yapıldıktan sonra ben iç tesisatı yenilesem direkt max hız alabilir miyim yoksa herhangi bir başvuru yapmama gerek var mı?

TurkNet güzel. Ben geçeli yaklaşık 1 yıl olacak. Anladığım kadarıyla hat değerlerin gayet iyi. Bir tavsiye taahhüt sürenin bitmesini bekleme. Hemen başvur. Evrakların gelmesi ulaşması bazen uzun sürebiliyor kuryeden kaynaklı. Taahhutun bitmeden geçmiş olursun

taahhütüm bitmeden geçmek istiyorum ama bu seferde cayma bedeli çıkar diye düşünüyorum o zaman 10 gün kala başvursam yeterli olur diye düşünüyorum.

Merhaba

Kayıt olurken müşteri temsilcisine söyleye bilirsiniz veya geçtikten sonra VDSL olarak paket değişimi yaptırabilirsiniz.

1 Beğeni

444 0 375 i ara ve sor bugün çıkarsam ne kadar diye. Çok cüzi bir rakamdır. Zaten TurkNet 120 tl ye kadar karşılıyor. Benim bir arkadaşım benim davet kodumla başvuru yaptı sana dediğimi ona da dedim. Valla başvuru yaptığımız günden yanlış hatırlamıyorsam 16 yada 18 gün sonra aktivasyon aldı. 10 gün kadar TTNet taahhütsuz den devam etti

tamamdır teşekkür ederim bilgileriniz için o zaman bende başvuruyum

1 Beğeni

VPR10JR39YWJ bu benim davet kodum. Başvuru esnasında bunu yaz ikimiz de birer ay bedava kullanırız. İmkanlardan faydalanmak lazım :wink::smiley:

1 Beğeni