Turknetden memnun musunuz?

Arkadaşlar altyapım 57mbps destekliyor ben 35 mbps dow 6 mnps upload paketini alcam santral uzaklığım 291 metre vdsl2 ile bağlanılicam sizce almalıyım alirsam pismanmi olurum?

Hız olarak evet ama ping olarak memnun değilim. Adana’nın göbeğinde oturuyorum 45 ping alıyorum. Bunun için destek kaydı açtığımda 80-90 ping değerine kadar normal olduğunu söyleyip kaydı kapatıyorlar. Rezalet ötesi bir destek ekibi var. Ping sorunu devam ederse zaten tam kapanmadan sonra ilk işim iptal işlemini başlatmak olacak.

1 Beğeni

Hiz olarak en iyi hizi veren iss parasina gore ortalama 35 aliyor turknetli olanlar

Hız ping her şey iyi ben de.

Interleaved mod da mı ? Fastpath modda mı kullanıyorsunuz ?

Onu bilmiyorum. Nereden bakabilirim?

192.168.1.1 modeminize göre giriş değişir orada hat değerleri var o kısmı buraya atarsanız yardımcı olurum. TurkNet YAPA mı ? Türktelekom VAE mi ?

VAE olarak kullandığımı biliyorum. Hat değerlerine bakıp atmaya çalışacağım.

1 Beğeni

Tamamdır bekliyorum. :+1:

Hangi sürümdesiniz ?

Hat istatistik raporu var oraya girin.

Memnunum. Sorun olacağını sanmam.
deneyip test etmeniz en doğrusu olacaktır.
Taahhüt yok zaten sıkıntı olursa kafanız rahat yani.

Memnunum kesinlikle fiyat performans olarak degerlendirince fark atıyor bir çok iss ye

Genel olarak memnunum. Benim de hizmetim 289 metre 35mb(41mb) paketi sağlıklı bir şekil de kullanıyorum. Bölgende ki Telekom’un bir hatası olmadığı sürece bir sorun yaşayacağını sanmıyorum. Üstelik TAAHHÜTSÜZ dilediğin zaman farklı iptal seçenekleri ile iptal edebilirsiniz.

çevrenizde sizin belirttiğiniz hızlarda alan varsa alabilirsiniz. Önce çevrenizi araştırın 24 civarı alan varsa 35 alırsınız ama eğer 35 üzeri yoksa 35 ten yukarısı verilmez.

cidden pingde berbat

TurkNet den memnunum ama tt den asla ama türkneti kendim gibi tt mağduru görmem memnun olmamın nedeni tt den çok çekmemiz TurkNet elinden geleni yapıyor iyi kötü fakat tt asla

ilk hattim turk telekom.35.megabitde.bilene kopma.olur.diyodu100 megabit.kullaniyorum 2 ci hattim.birader.gile.baglattim tt adsl 16 megabit hiz veriyodu vdsl yok.diyodu TurkNet 'i aradim vdsl 100 meganbit.hiz.tanimladi ve suan 98 meganbit.sorunsuz aliyorum dolap eve 10metre kisacasi iyiki varsin TurkNet ping.olarakda ttden %100iyi pubg mobile.34 48 ms.net aliyorum keske giga olsaydida 20 24 28 msle oynaya bilsek

Memnunum, özellikle fiyat/hız konusunda oldukça iddaalı, fakat sorunun olduğu zaman hemen çözülmeyebilir müşteri hizmetleri yok sadece sakin olup süreci yönetmek zorundasın, taahhüt olmaması da artı bir özellik, son olarak kendi düşüncem piyasanın tekelleşmesi iyi olmayan bir şey, biz farklı ISS’ler kullanarak verdiğimiz paraların hizmet kalitesini rekabeti arttırarak yükselttiğimizi düşünüyorum.