Türknet Zammı

Eğer mahallende gigafiber yoksa zamdan sonra TurkNet tt gibi so gibi sıradan bir iss oldu benim için.

1 Beğeni

Ya kaç kere anlattım. Bu fiyat kisiden kişiye uygun ya da pahalı olabilir . Benim gibi vdsl hizmet alan kisiye zaten modem vermedi TurkNet ve modemi var bu kisilerin. Aynı modemi kullanabilir baska Iss na geçerse . Adsl kullanıcısı icin de aynı.

Tekrar söylüyorum bu fiyat iyi ya da kötü herkese göre değişken . Yani telefon kullanmayan var benim gibi vs. . Ilk defa bugün ISS fanatikliği görüyorum ve çok ilginç geliyor :slight_smile:

zam yapicaklarsa daha adil olmalilar , dusuk hız alanlara yukleniyor tüm fatura, zam yapilcaksa durumlar kotuyse 1000 mbps alana yada 100 mbps alanlara daha cok yansitsinlar zammi, gidip dusuk hiz alanlardan piyasa fiyatinin iki kati ucret istemesinler, yatirim yaptiklari fiber dosedikleri hanelere yansitsinlar oncelikle.Zammı savunanlar 8 veya 16 mbps hız alıp ,130 tl odese yine savunurmuydu acaba

1 Beğeni

Ben de orada yazanları aktardım yani bir cazibesi olmadığını, yalın hizmet de almış olsam şu an TurkNet ile aynı fiyatı ödeyeceğim 50 mbps için… hâlâ TurkNet avantajlı durumda onu demek istiyorum. Haziranda herşey daha net olacak.

Neden ödesin, öncesinde de 100 TL fatura geliyordu adsl kullananlara ve VDSL ile gigafiber kullananlar aynı faturayı ödemiyor muydu? Ne değişti? :man_shrugging:

Evet aynı fiyatı ödeyebilirsiniz. Ben de bunu söylüyorum zaten. Fakat 24 ay fiyat artırmama garantisi, 7/24 müşteri temsilcisi ve saha elemanları var. Şu an günümüzde daha mantıklı bunu söylüyorum ve yineliyorum ben Turk Telekom a geçmiyorum. Çünkü TurkNet gigafibere bu hizmetleri veriyor ve 140 TL gigafiber için mükemmel fiyat.Bu yıl içinde bulunduğum bölgede bitmesi planlanıyor. Gayet basit aslında herkes kendine en uygun ISS na geçecektir.

3 Beğeni

en buyuk yanlış burda zaten .Oncedende ayni fiyatti ama turkiyede kota vb seyler oldugu için alabildigin kadar hiz kota yoktu vb cezbetti uygun geldi herkese, suan ayni kosulllar yok, baska firma 6 ay fiyat garantili taahutsuz 50 mbps 70 tlden veriyorken, TurkNet 140 tl istiyo suan yeni abonelikte. kaliteli hizmet var diyorsaniz 70 tl yerine 100 tl veririlir kaliteli hizmet icin ama 140 tl iki kati verirmez

1 Beğeni

Çok eskiye gitmeye gerek yok ki tek tarife sistemine ne Zaman geçti TurkNet? 1 seneden fazla süredir herkes aynı fiyatları ödüyordu. Yani 100 alan da 8 alan da aynı faturayı ödüyor. Bahsettiğiniz firma büyük ihtimalle farklı sağlayıcı kullanan aboneleri sosyal medya hesapları üzerinden engelleyip hiç bir şekilde iletişim maillerine cevap vermeyen firma ise bedava da olsa geçmem.

Turktelekom daha transmisyon ücretlerine zam yapmadı. Hemen TurkNet fiyat arttırdı. Yani türknetten turktelekoma ödenen ücrette bir artış yok.

Tek fiyat politikasına ben en baştan karşı çıktım. Heryerde dile getirdim. Önceki zamdan sonra 75 üstü hiç kinseyede bu yüzden TurkNet 'i tavsiye edemedim. TurkNet 'te altyapısı kötü alan düşük hız alan abone ile uğraşmak isyemiyorki tek fiyat politikası uyguluyor. Köyde ev telefonum var. Eğer daha makul fiyatlar bulunca bende başka firmaya geçmek durumundayım. İnşaallah turktelekom transmisyon ve port ücretlerine zam yapınca tekrar zam yapmazlar.

1 Beğeni

Fiyat artışı bizim de en sevmediğimiz konu. Fiyat artışı yapmadığımız yıllar da var ancak şartlar gereği yapmak zorunda kaldığımızda da yapıyoruz. Ayrıca, TurkNet’liler altyapılarının desteklediği en yüksek hızı sınırsız olarak kullanmaya devam edebilecek.
Peki, neden fiyat artışı yapıyoruz? Yükselen kurlar, hizmet aldığımız firmaların yansıttığı artışlar, yıllık enflasyon oranı gibi sebepler fiyat artışı yapmamızı kaçınılmaz hale getirdi. Biz her zaman olduğu gibi bu yılda kullanıcılarımızı düşünerek bu artışı olabilecek en minimum miktarlarda tutmaya çalıştık.

1 Beğeni

Son kullanıcıların zamdan etkilenmesini ve şikayetlerini aslında anlayışla karşılıyoruz. Buradan anlatılmak istenen zamanın ve günümüz dünyasının şartları…

Fiyat artışı bizim de en sevmediğimiz konu. Fiyat artışı yapmadığımız yıllar da var ancak şartlar gereği yapmak zorunda kaldığımızda da yapıyoruz. Ayrıca, TurkNet’liler altyapılarının desteklediği en yüksek hızı sınırsız olarak kullanmaya devam edebilecek.

1 Beğeni

Yapılan fiyat artış oranları bizim maliyet artışlarımıza ve enflasyon oranına göre düzenleniyor. Ama burada esas nokta bu oranı en minimum miktarda tutmak. Maliyetler, sizlere verebileceğimiz hizmet ve sonrasını düşünebilmek için kurtarırı bu olmak zorundaydı :frowning:

@melanpi, ayrıca özellikle son bir sene içerisinde size destek olan netuzman kadromuzu çok geliştirdik ve büyüttük. Sorununuz ve şikayetiniz için açtığınız destek kaydı üzerinden netuzman arkadaşlarım size yardımcı oluyor ve destek veriyor. Aranması gereken tüm konularda müşterilerimizi arıyor ve iletişime geçiyoruz…

1 Beğeni

@rtimcx, yapılan fiyat artış oranları bizim maliyet artışlarımıza ve enflasyon oranına göre düzenleniyor. Ama burada esas nokta bu oranı en minimum miktarda tutmak. Biz her zaman kullanıcılarımızın tarafından bakarak, yapılabilecek en minimum miktarlarda artış yapıyoruz.

1 Beğeni

Bu sene içerisinde gerçekleştirmek isteğimizi GigaFiber hedeflerimiz var. Düşünün, belki bu hizmeti bu yıl içerisinde size de getireceğiz ve yine aynı fiyat üzerinden kullanmaya devam edeceksiniz. Biz bu yüzden tek paket anlayışımızı kullanmaya devam ediyoruz.

1 Beğeni

Abartılmış bi durum yok. Alternatif olabilecek bir dünya firma var. Ama öyle bi konuşmușsunuz ki aslında içimden madem size hiç dokunmuyor, şikayet edenlerin faturasını siz ödeyin diyesim geldi ya neyse. Siz demedim farz edin

2 Beğeni

Aslında aşağıda @ModeratriX’in dediği gibi hayatımızda bir şey değişmiyor. Gönül ister ki ADSL altyapısı ile bizden hizmet alan ve daha sonra GİGAFİBER hizmetimize geçiş yapmış mmüşterilerimiz de bu konuların altına yazsa…

Çünkü TurkNet’te böyle bir durum var. 16 Mbps ADSL hızları ile senelerdir kullanım gerçekleştiren müşterilerimize biz 1000-1000 hızları verdik. Hem de aynı fiyata… Bu çerçeveden düşünelim biraz bu konuyu lütfen :frowning:

1 Beğeni

Ben anlıyorum. Şahsi olarak sizleri ve bu tepkileri çok iyi anlıyorum. Bizde GigaFiber ve YAPA altyapılarımız hariç VAE’de bakır altyapıları kullananarak sizlere hizmet verdiğimiz için ve gerekli altyapı çalışmalarına biz müdahale edemiyoruz :frowning: Bu yüzden bu konuda bir şey diyemiyorum.

1 Beğeni

ya hocam bu zam olayını sadece TurkNet yaptı şuan ama diğer iss’lerde yapacak. Diğer iss’lerin yaptığı zamlardan sonra konuşalım bu olayları. Ben de istemem zam olmasını ama ne yapacaksın ülke de sadece TurkNet’in yaptığı 40 lira mı fazla geliyor bu kadar zam yapılan şeylerin arasında?
Zaten burada taahhüt olmamasının dezavantajı fiyatta istediği oynama yapabilmeleri ki, seni zorla tutmuyorum diyor.

Adsl ve vdsl’deki fiyatların sabit olması elbetteki can sıkıcı ancak şirkete asıl yük ve maliyet bindiren hizmeti vae’den hizmet verdikleri bu grubun oluşturduğunu düşünüyorum. Yapa’dan hizmet alanları bilemem ancak TT’nin kurumsal fiyatlandırmalarında anlaşmaları tazelemesi bu fiyatlandırmadaki önemli etmenlerden biri muhtemelen. GigaFiber’de fiber maliyetinin bile bakır altyapıdan daha uygun olduğunu, arabirimlerin de şirketin kendisine ait olduğunu düşünürsek fiyat rekabetçi kabul edilebiliyor. Ancak bakır altyapıda maaliyetler daha fazla ve şirket karı daha az. Bu nedenle VDSL değilse de ADSL kullanıcıları için alternatif fiyat üreteceklerini düşünmüyorum. Altyapısı olan taahhütlü paketlere geçsin, olmayan diğer zamları gözlesin derim.

1 Beğeni