TurkNet Zam Muamması

2023 Haziran a kadar zam Yok sözü buhar oldu

Gigafiberi anlatması oldukça güzel fakat kaybolan garantiler soru işareti taşıyan zam konusu sürekli değişen fiyat politikasına bağlı kullanıcı güvensizliği vb hiç bir soruya cevap yok yalnızca türkiyenin %1 zor ulaşan gigafiber söylemi anladıkta diger söylemlere benzemesin bu gigafiberde ?

1 Beğeni

Görücez belkide dondururlar

Ben sahsen haziran 2023 noktasinda ne yapacaklar bekliyorum zam yaptigi gun güle güle TurkNet ve referans olarakta her sorana sakın guvenilir kurumsal bir firma degil diyecegim haklı olarak.

Zaten tek ekip calisiyor deniyordu forumda yazilmisti yanlis hatirlamiyorsam eger oyle ise gercekten zaten yavaslattilar demektir.

1 Beğeni

Her gün 10 kuruş artan kur var türknetin hatası böyle bir söz vermesiydi, yoksa zam için hayıflanacak merciniz başka olmalı.

1 Beğeni

30 gün içinde 60.000 haneye gigafiber götürülmesi hiç de küçümsenecek bir rakam değil doğrusu :clap::clap::clap::100:

2 Beğeni

Gigafiber güncel abone sayısı nedir hocam bilginiz var mıdır? geçen aylarda 40-50 bin civarıydı. Oldukça düşük bir sayı gibi duruyor şu an için. Bir de diğer sitelere verilen röportajlarda 80 bin hedefi vardı aylık, bu sayının gerisinde bir ivmelenme var gibi.

Maalesef bu konuda bir veri yok elimizde belki bununla ilgili olarak @EFG bir bilgi verebilir.

Eğer ekonomi bu şekilde devam ederse durmaması için dua eder duruma gelebiliriz :person_facepalming::man_shrugging:

1 Beğeni

Dua derken ? Nas ile bir hayır gelmediğini halk görüyor. Daha dün gece 1.68₺ zam geldi akaryakıta. Dolar kuru 19₺’yi görüp 15₺’ye gerileyince alkışlayanlar oldukça, et stoğu azalınca hayvan ithal eden bir beyin oldukçs ülke daha da beter olacak.

Neyse…. Şuraya sayfalar dolusu yazarım da ne yeri ne zamanı.

Tek tavsiyem var, alım gücünüz içinde ne alacaksanız gördüğünüz an alın. O fiyatı bir daha göremezsiniz.

3 Beğeni

TurkNet in yoneticileri ekonomik durumu analiz edebilecek ongorebilecek kapasitede insanlar bence. Boyle biz soz vererek abone cekip sonrasinda bunu hice sayarlarsa kimse kusura bakmasin art niyetli bir aksiyon oldugunu dusunurum basit bir hata olarak gormem

Merhabalar, şu an için TurkNet’te fiyat arttırma gibi bir plan yok.

3 Beğeni

Hedeflediğimiz plan doğrultusunda GigaFiber haritamızı genişletiyoruz. Her ay 100.000 homepass olacak şekilde çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Günün sonunda her bölgeye girerek yüksek hızlı internet deneyimimizi tüm kullanıcılara yaşatmak için çalışıyoruz.

6 Beğeni

Her zaman en iyisi olmak için çalışıyoruz :rocket:

2 Beğeni

Üstat kendi fiber altyapısı konusunda TurkNet 'e sonsuz destek versemde bu rakam bana biraz abartı geldi. Prosedür ve belediyelerden izin çıkmayan çok yer var. Nasıl üstesinden gelinecek?

Evet 100000 rakamı abartı,belediyesi izin vermeyenleri es geçerler büyük ihtimal vermeyen yerlerde talep giderse belediyeye ozaman verir.

bu arada sadece belediye değil birde btk var onlar izin vermiyo

Belediyenin izin vermeyecegi yerler agirlikli kablolari yer altindan kazi yaparak cekmesi gereken yerler TurkNet o maliyete katlanirmi esas soru o. Superonline her yere cekiyor ornegin ama hep yer alti izin problem olmuyor o kadar. Belli semt ve mahallelerde havadan kablo cekme ihtimali 0 Turknetin