Türknet yeni fiyat 139.90


valla benim TurkNet Online İşlem Merkezi’de 99.90 gözüküyor

Özgür İletişim Fiber 100 - 99,90 TL/Ay (Yalın)

bende de durum bu. Ama web sitesinde 139.90 yazıyor. Anlaşılan yeni abone olacaklara bu fiyat geçerli 1 Mart itibariyle. Bakalım mevcut aboneler ne zaman etkilenecek.

Merhaba, 1 Mart tarihinden itibaren yeni üyeler 139.90 TL’den fiyatlandırma uygulanacak gibi duruyor. Ama bizlere ilerleyen aylarda bu zam uygulanır. TurkNet mevcut müşterilerine her zaman yeni tarife fiyatlarını bir kaç ay sonra yansıttı.

1 Beğeni

İyi geceler sanırsam bu fiyat gigafiber için geçerli vae kullanıcılar 99.90 fiyatından devam edecektir

Vae kullanıcısıyim sorgulama yaptığımda bendede aynı fiyat çıkıyor

Abartılı geldi fiyat 1000 mbps için ideal ama şimdi herkes 1000 alamıyorki vdsl 35-100 kullananlar içinde ayrı bi tarife etmeleri lazımdı kimse 139 tl vermez 35mbps için, yanlış karardan dönülmeli yoksa abone kaybeder.

1 Beğeni

Yıllarca ADSL’de, 3-5 mbit İnternet alıp fahiş fiyat ödedik bu uygulama yapılmadı adaletsizlik var doğru ama yapılabilirliği yok, onun yerine yüksek fiyat ödeyen insanlara düzgün İnternet hizmeti götürsünler.

Şimdi öncelikle bu yazım ZAM savunması olmayacak. Çünkü ZAM’ın savunması olmaz. Dünyada ki her insan birer TÜKETİCİ’dir aslında… Üretiriz ve tüketiriz. Malum son zamanlar da yaşanan enflasyon, her sektöre gelen maliyet artışı ve asgari ücrete yapılan zamlar, giderleri artırdı. Elektriğe gelen zamlar malum.

Bunları karşılamak için bir gelirin olması da elbet de ŞART. Gönül ister ki DAHA uygun fiyatlar da herkes hizmet alabilse… Malasef giderin ve maliyetin arttığı yerde, aynı zaman da tüketicinin de gider ve maliyetleri artıyor. TurkNet GigaFiber için ciddi oran da yatırım gerçekleştiriyor. Heryer’e avrupa standartların da yüksek hızlı interneti ulaştırabilmek için… Bunu yapmak da bir anda kolay değil. Gönül ister süreç çok ama çok hızlı ilerlesin ama malum…

Bazılarınız diyecektir ‘‘boşuna mı yapıyor sanki, kendisi kar sağlayacak’’ Türkiye şartlarını düşündüğümüz de 1000/1000 SİMETRİK hızı 100 TL gibi bir fiyata sunmak sizce tüketiciyi mi düşündüğünü gösterir, kendisini mi ?

Yani dediğim gibi zammı savunamayız ama olaya da empati kurarak objektif bakmak gerek. İlerleyen günler’in bize neler getireceğini bilemeyiz. Herkese mutlu ve sağlıklı günler dilerim :slight_smile: :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Merhabalar, fiyat artışlarının ne kadar moral bozucu olduğunun farkındayız. Biz de maliyetlerimiz artmasa böyle bir artış yapmak istemezdik. Şu an için yapılan bu fiyat değişikliğinden yeni başvuru yapan kullanıcılar etkilenecektir. Mevcut abonelerimizin paket fiyatları 1 haziran itibariyle güncellenecektir.

5 Beğeni

Soranlara tam bunu söylüyordum. Eski aboneye yapmayabilir diye.

Hergün başımın etini yiyon daha ne görüşmemesi :sweat_smile:

Selam enes bey. Şubat ayında yeni abone olanlara bu fiyatlar mart ayından mı? Haziran ayında mı?
Yansıyacak acaba

Zam kararı öncesi abone olduysa, 1 haziran dan sonra zamlı fiyat yansıyacağını düşünüyorum.

1 Beğeni

Mevcut müşterilerimizin tümü haziran ayından itibaren fiyat değişikliğine uğrayacaktır.

2 Beğeni

Ne yapsın adamlar indirim mi yapsın. Alternatif daha uygun fiyatlı bir ISS varsa ona geçebiliriz hep beraber.

Türk net Her yıl Ağustos ayında fiyat güncellemesi yapıyordu.Gunumuz Ekonomik koşullara bakarak anladığım kadarıyla gidişat bunu gösteriyor Her 8 ay da Bir fiyat güncellemesi yaparsa hiç şaşırmam.TurkNet 'e önerim acilen 35 Lik 50 Lik 75 lik 100 Luk ve 1000 Luk Paket fiyat güncellemesi yapması gerekir.şeffaflik ile övünen Türk net abonelerinin görüşlerini umarım dikkate alır.16 mbit ile 1000 mbit kullansan aynı ücreti almak çok büyük haksızlıktır. Temennimiz Bu adaletsizliğin en kısa zamanda düzeltilmesidir.

4 Beğeni

1000 mbps kullananlara ekstra bir zam demektir bu o zaman.:man_shrugging:

TurkNet zorla abone olmaları için kullanıcıları zorlamıyor ki. İstemeyen kullanıcılar tercih etmeyebilir :confused:

Gece 2’den sonra kasıtlı olarak internet kesintilerinden bıkmıştım, üstüne fiyat artışı tam oldu. :+1:

Hızın hep keenetic modem kullanılıp snr ayarı ile fazlasını çekenler yüzünden düşüyor :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: