Türknet yeni fiyat 139.90

Mevcut müşterilerimize bir haziran itibariyle fiyat değişikliği yansıyacaktır.

Biz bir güzellik yapacaksak ilk olarak mevcut kullanıcılarımıza yapıyoruz. Bu sebeple mevcut kullanıcılarımızda 35 altı olan gruba bir güzellik yapmak istedik. Mail iletişimi başladı. 35 Mbps altında hızlar olan kullanıcılarımız 129,90 TL’ye bizi kullanabilecekler.

1 Beğeni

Bu dönem daha yüksek hız alabilecek kullanıcıları biz arka planda otomatik geçireceğiz. Aslında bu kullanıcılar hem zam görecek hem de hız iyileşmesi görecek. Bu kullanıcılardan benim hızımı yükseltmeyin daha az ödeyeyim gibi sorular gelecektir. Bu kullanıcılara tek fiyat politikamızdan bahsetmek gerekiyor.
Hangi hızı alırsanız alın fiyatımız aynı. Biz size altyapınızın desteklediği maksimum hızı sunuyoruz.

1 Beğeni

Coğrafya kaderdir derim o zaman sizin 10 dk indirdiğiniz dosyayı ben 30 dk indiriyorum. Biz bu fiyatları ödediğimiz için gigafiber aboneleri 1 dk indirebiliyor. Anlatmak istediğim bu. Bir gün herkese gigafiber geldiğinde bu yazışmaların bir anlamı kalmayacak. Umarım siz de ben de bir gün yüksek hızlı internete kavuşuruz

. Kurlar yükseliyor, hizmet aldığımız firmalar fiyat artışı yapıyor, vergiler yükseliyor. Ancak bu artışı size en minimum miktarda yapıyoruz. Ayrıca altyapınızın desteklediği en yüksek hızları hiçbir sınır olmadan size sunuyoruz. Yani altyapınız ne destekliyorsa onu özgürce kullanabileceksiniz. Bize taahhüt vermek zorunda değilsiniz. Tamamen limitsiz bir internet kullanacak ve alabileceğiniz en yüksek hızları alacaksınız. Yani kısacası size özgür, hızlı, sınırsız bir internet deneyimini olabilecek en uygun fiyattan sunmaya devam ediyoruz.

Merhaba @Enjoy, tek paket anlayışımız devam edecek ancak dediğiniz gibi 35 Mbps altında hız alan mevcut müşterilerimize bir güzelliğimiz olacak. Yine o müşterilerimize de fiyat değişimi yansıyacak ancak bir indirim tutarı belirledik. Bu minvalde süreç devam edecek.

1 Beğeni

Sizin yine en azından fiber gelebilir umudunuz var bende o bile yok bulunduğum konum itibariyle

Merhaba @osmangumus, TurkNet olarak hiç bir zaman böyle bir şey yapmıyoruz :frowning: İnternet verimiliğinizi arttırmak için arka planda planlanan çalışmalara denk gelmiş olabilirsiniz. Bu sebeple bağlantınızda sorun yaşamış olabilirsiniz. Çünkü bu çalışmalar genellikle internetin daha az kullanıldığı saatlerde yapılıyor.

Keşke bu süre zarfı içerisinde tüm maliyetler artarken bakır kablolu altyapılarda güzelleşseydi :frowning:

GigaFiber aboneliğim için fiyatlandırma çok abartı olmamış ama kırsal kesimdeki aboneliğim için fiyat Türk Telekom ile aynı seviyeye ulaşmış. TT upload hızlarını yükseltirse büyük ihtimal bende TT’ye geçerim. TT malum bazen TurkNet’in taleplerini iplemeyebiliyor aynı fiyata çekilmeyecek çileler var.


TT’ye göre hâlâ ucuz. 3 ay taahüt kaldı biterse TurkNet 'e geçiş yapacam.

Hocam Superonline geçen sene 1000 TL olan gigabit hızları (upload 20, komik) şuan 400 TL’ye veriyor civarda SOL yok mu onlar çabuk çekiyor altyapıyı.

Screenshot_7
Önceki açtığım kayıtlar silinmiş, açmadıklarımı saymıyorum bile. Düzenli olarak gece 2 den sonra kesiliyor…

Gigafiber hariç diğer adresimde 770 metre gibi bir mesafeden hizmet alıyorum bende. Başka bir adresimde ise şehir merkesi olmasına, SOL, Kablonet olmasına rağmen TT’nin fiber kabini çok uzak.

Fiber paket satarken çok mutlular ama. Hangi fiber? Kabine kadar gelmesi fiber yapıyorsa…

Sonuna kadar size katılıyorum :frowning: Sizin gibi durumda olan ülkemizde epeyce bir hane sayısı var. Tabii ki sizin ve diğer kullanıcıların buradan bir suçu günahı yok :frowning: Keşke bu konuda bizim elimizden bir şey gelseydi. Biz de size kadar gelen kabloların, portun, saha dolabının maliyetini karşılamak durumundayız :frowning:

Çok sevindirici bir haber @karizma :star_struck: İple çekiyoruz. Başvuru ensasında aklınıza bir şey takılırsa bana mutlaka özel mesaj üzerinden de ulaşabilirsiniz.

1 Beğeni

Ne güzel muhabbetiniz var sizin. Amanda aman :sweat_smile:

Niye üstüme alındım :smiley:

Adres yerini bulmuş :joy::joy:

Turknetten mail gelmiş

Çalışmalarımız, yatırımlarımız aynı TurkNet ailesi gibi her yıl katlanarak büyüyor. Yaptıklarımızla, değişmez denilenleri değiştirmeye devam ediyoruz!

Ancak, tüm bunlarla birlikte maliyetlerimiz de artıyor. Yıllık enflasyon, yüksek kurlar ve dolayısıyla maliyet artışları fiyat değişikliği yapmamızı kaçınılmaz hâle getirdi. Hizmetlerimizi iyileştirmek ve sürdürülebilir hâle getirmek için fiyat artışı kaçınılmaz olsa da biz yine sizi düşünerek bu artışı en minimum miktarlarda yapmaya özen gösterdik.

Yaptığımız fiyat değişikliği sonucunda haziran ayı itibarıyla hizmetimiz 139,90 TL olacak. Bu tarihe kadar siz mevcut fiyatınızdan kullanmaya devam edeceksiniz.

1 Beğeni