Turknet web ile mobil uygulama farklı login bilgisi

Merhaba, uzun zamandır abone no ile girmeye alıştık. yakın zamanda abone no yerini tc no ile girişe bıraktı. mobil uygulamada tc ile giriş yapılırken (ki o da sorunlu bir uygulama, her seferinde beni hatırla özelliği çalışmıyor) web sürümünde aynı bilgi ile giriş yapmaya çalışınca giriş bilgisi hatalı diyor. yani web sitesinden TurkNet Online İşlem Merkezi giriş için tc istiyor fakat tc’yi kabul etmiyor. bu arada bilgiyi el ile manuel değil, chrome kayıtlı şifrelerden otomatik olarak seçiyorum. 10 defa deniyorum tamamen aynı yöntem aynı tc aynı şifre ile. 9 defasında hata veriyor 10. seferde giriş yapılıyor ilginç bir biçimde. (9-10 rakamı farazi verdim)
Henüz sorun burada bitmiş değil. hata vermeden onay kodu sayfasına geçiş yapabildiğim 10.seferde de, doğrulama kodu girmek için çalışan geri sayım sayacı 70 saniye gösterirken girdiğim kod için kod giriş süresi doldu yeniden onay kodu isteyin hatası alıyorum.
Tüm bu konunun neticesi olarak bildirmek istediğim sorun ve yanıt almak istediğim soru; nasıl bu kadar amatör ve yetersiz bir hale gelebiliyorsunuz? İnternetin en ilkel ve temel özeliği olan log in yapamamak, sürekli hata ile karşılaşmak nedir yahu.

1 Beğeni

Chrome şifre kayıtlarında abone no ve kimlik no çakışıyor olabilir mi acaba ayarlardan kontrol edin bence(tabii bu benim tahminim, yetkili bir cevaplarsa daha iyi olur), beni batırla özelliği bende de çalışmıyor bu sorunun çözülmesi gerek.

Hayır hocam çakışma yok. Aynı otomatik doldur verisi ile tekrar tekrar denedigim zaman çalışıyor