TurkNet Upload Değerleri Hakkında

Selamlar. TurkNet’in mevcut Upload değerleri arttırma gibi bir çalışması var mı acaba ? Teşekkürler.

Türktelekom altyapısında TurkNet kendisi arttırma yapamaz ancak bölgenizde YAPA varsa zaten TurkNet desteklediği hıza kadar upload ve download sağlıyor.

1 Beğeni

hız profillerini turk telekom belirliyor saye sistemi sonrasında yapada olduğu gibi hizmet verir muhtemelen

2 Beğeni

şöyle downloada 20 upload anca yakışır .

2 Beğeni

Şu an Fiber altyapıdayım. 8Mbps upload var. Yurtdışındaki bir çok büyük küçük ISS leri ve paketlerini inceledim. Fiberde neredeyse 100Mbpsden bahsetmeyen, en düşük hızı 100Mbpsden fazla olan ISSler var. Daha da önemlisi hızlar simetrik. Daha da önemlisi sadece 35 - 40 $ dolar gibi fiyatlara. Türk Telekoma girip bakıyorsun en düşük fiber paketi 16 Mbps 99,50₺. Extra modem ücreti falan var. Bunu da geçtim eski adresimde hala internet aboneliği devam ediyor ve 2004 den beridir aktif abonesiyiz 125 tl fatura kesiyor 12Mbps için. Ondan öncede çevirmeli bağlantı kullanıyorduk zaten. Eski adresime daha Mart ayında VDSL altyapı getirebildi. Anlayacağın başımızda Türk Telekom belası olduğu sürece zor geliyor artık bana.

2 Beğeni

hocam 20 bile az fiberde simetrik vermeli vdsl de zaten 50 üstü veremiyo onuda versin birzahmet

2 Beğeni

Kesinlikle. Çağ değişti artık. Her şey internet üzerinden işliyor. Özellikle bu pandemi dönemi bir çok işletmeye işlerin remote olarak yürütülebileceğini gösterdi. Ama Türk Telekom’a bakın siz hala 8Mbps upload. Saniyede 1Mb yapıyor ya. Artık telefonun çektiği fotoğraf bile en az 5 - 10 Mb. Geçen bir kişiyle konuştum. Türkiyedeki upload hızlarının yavaşlığından sitelerinde kullanıcılarının deneyiminin düştüğünden yakınıyorlardı.

1 Beğeni