Merhaba arkadaşlar 1 haftadır hat zayıflama sorunuyla boğuşuyorum telekom arıza yok diyor türknet telekoma tekrar iletiyor arada kaynadım gittim ne yapacağımıda şaşırdım yardımlarınızı bekliyorum
buradan öncelikle @EFG ve Donanım haberdeki türknet desteğe çok çok teşekkürlerimi iletiyorum çok yardımcı olmaya çalıştılar
Benim sorunum 2020 eylülden beri gelen hat zayıflaması kasım ayında biraz uğraşmıştım modem değiştirdim ankastreden ölçtüm arıza kaydı açtım gene aynı müşteri kaynaklı arıza
Mart ayında gene ilgilenmek istedim bu hat zayıflaması ile ilk önce destek kaydı açtım klasik cevap müşteri kaynaklı arıza yerinde destek çağırdım gelen destek ekibinin hat zayıflamasından haberi yok cihazı hat zayıflamasını göstermiyor ankastre ve ev içindeki hıza bakarak sorun yok dedi gitti
sonra tekrar telekoma iletildi akşam 5 gibi dsl koptu ankastreye gidip baktım gelen olmamış ( ankastre kapağının menteşesi kırık biri gelip açsa oturmuyor ben vida ile takıyorum açınca vida düşüyor)
ben de gözüken zayıflama 12 ye 22 (ankastre dahil)
Türknet ve telekomda gözüken ise 2 telekom sisteme bakarak arıza yok diyor
şimdi benden bilgi bekleniyormuş yapacak bir şey yokmuş.
ve son olarak 2 gün önce izmirde bir arkadaşım arıza kaydı oluşturdu telekom kullanıyor kendisi dün ekip gelmiş ankastreyi tekrar bağlamış eve gelip kablo eski gözüküyor ek kötü deyip 10 mt yeni kablo çekip eki düzeltmişler hat zayıflaması 14 ten 10 a düştü ve para almamışlar şimdi size sorum ben neden bu kadar didiniyorum bi zayıflama problemi yüzünden