Türknet Telefon direğinden kablo çeker mi

Merhaba, şuanda aktif bir internet aboneliğim yok ve TurkNet abonesi olmak istiyorum. Ama öncelikle telefon direğindeki ankastre kutusundan kablo çekilmesi gerekiyor. Bu işlemi TurkNet ekipleri yapar mı veya yapılmasını sağlar mı yapmaz ise herhangi bir elektrikçiye yaptırabilir miyim? Yoksa illa türk telekom ile mi iletişime geçmeliyim?

Eğer direk ile eviniz arasında ki mesafe çok fazla değil ise bu işlemi altyapı sağlayıcısı Telekom ekipleri yaparlar.
Altyapı sorgusu yaptığınız zaman aldığınız ekran görüntüsünü paylaşır mısınız mümkünse.

1 Beğeni


Mesafe 10-15 metre

TurkNet satış numarasını aradığımda herhangi bir elektrikçiden de yaptırabileceğimi söylemişlerdi. Türk Telekom hemen gelip halleder mi emin olamadığım için elektrikçiye yaptırmayı düşünmüştüm.

Hayır elektrikçi orada ki kutuya müdahale edemez. O kutu Telekom un sorumluluğundadır. Yüksek olasılıkla müstakil bir evde oturuyorsunuz. Telekom ekipleri gelip oradan sizin evinize gerekli kabloyu modemi koyacağınız odaya kabloyu çekip bırakacak… Ekipler geldiğinde rica ederseniz kablonun ucuna modem kutusundan çıkan kabloyu da ekler ve giderler. Eğer başvuruyu (arkadaşını getir kodu kullanarak) yaptınız ise. Şu aşamada sizin yapmanız gereken şey TurkNet online işlem merkezi üzerinden kimlik örneğini yüklemeniz. Hayırlı olsun şimdiden :tada:

Sorularım bitmiyor kusura bakmayın, şuan telekomu aramak yerine TurkNet’e başvursam yeterli mi yani?

Bize başvuru ilettiğinizde gereken işlemler sağlanır İbrahim Bey :innocent:

1 Beğeni