Türknet Tarafından Aranamıyorum Yeni Abonelik

Merhaba TurkNet de mevcut olan 1 aboneliğim var iş yerimde ve bu hafta itibariyle ev adresime de fiber geldi fakat yeni abonelik almama rağmen saha ekipleri kurulama gelmediler

0850 ile başlayan numaradan çağrı asla düşmedi telefonuma her defasında turknetten sizi aradık ama ulaşamadık diye sms geldi.

Vodafone MH aradım fakat telefonda bir engel olmadığıın söylediler engelli çağrılarda dahil her şey aktif haldeyken bile arama alamadım. ve bu sürecin sonunda yeni aboneliği iptal ettim .

ve bugün tekrardan aynı numarayla başka bir abonelik aldım ve yarın için kurulama geleceklerini söylediler. fakat Gigafiber hattını arayıp 0850 numaradan aranma talebinde bulundum ki tekrar

aynı durumu yaşamayım diye ama maalesef yine çağrı alamadım . ve sms geldi sadece … bu konuda telefon değişikliğine de gittim ve yarım saat sonra yine aynı şekilde

aradık ulaşamadık diye sms geldi … ne yapacağım bu durumda ?

Yarın 13:00 18:00 Arasında Kurulum Yapacaklar Ama adresimdeyim diye Bilgi Bırakmama Rağmen Geçen Sefer Ulaşamadıkları İçin Gelmemişlerdi.

Merhaba @leotry10 , konu hakkında destek kaydınız üzerinden bilgi iletip dilerseniz ikinci bir iletişim numarası da yazabilirsiniz.