Türknet SuperBox

İlerleyen zamanlarda Türknetin Superbox gibi kablosuz internet servisi olacak mı ? Malum TurkNet hattı çıkıyor. Hat çıktıktan sonra superbox’da gelse fena olmaz diye düşünüyorum.

1 Beğeni

O zamana kadar VDSL altyapının birçok bölgeye yayılacağını düşünürsek, muhtemelen böyle bir hizmet sunulmayacaktır. Kaldı ki bu tür hizmetlerin verimliliği de oldukça düşük oluyor. Malum GSM hattını kullandığımdan ötürü 2 yıl boyunca deneyimlemiştim, 13. aydan sonra hız ve ping olarak asla stabil kalmamıştı açıkçası.

Malum KYK Yurtlarında internet büyük bir problem. Bu tarz yerlere de alt yapı çekilemiyor. Bunun için Turkcell devreye giriyor. Denize düşen yılana sarılır misali fiyatları fazla abartıp kullanıma sunuyorlar.Türknetin öğrenciler için yaptığı birçok çalışma var. Belki öğrencilere uygun fiyatlı kablosuz tarifeler ayarlar diye düşünmüştüm.

Benimde ihtiyacım var kablosuz bir internete. Çook araştırdım Superbox daha geçen sene sınırsızı 200 tl ikin 599 tl yapmışlar. Resmen almayın diyorlar. Artık toplantılarıma falan cafeye gideceğim.

Merhaba, bu yazdıklarım benim şahsi düşüncem: TurkNet yakın gelecekte GSM sektörüne giriş yapmayı planladığını bir videoda açıklamıştı yani eğer böyle bir sektöre adım atarsalar büyük ihtimalle süperbox gibi bir cihazı da yakın gelecekte geleceğini düşünüyorum fakat net bir bilgi yok sadece şahsi düşüncem bu şekilde.