TurkNet kullanıyorum. Fakat bağlandığı günden beri problemler bitmedi. Önce sürekli kopmalar yaşıyordum. Sürekli bir bakır zaafiyeti, bina yapısı falan diye geçiştirdiler. Fakat sorunun binaya gelen kablo bağlantılarında olduğu anlaşıldı bu problem çözüldü. Kayıt olurken sitede 75mbit gösteriyorlardı. Şuanda 35 gösteriyorlar. 75 mbit iken hızımı düşürmem gerektiği binanın bunu desteklemediği söylendi. 75 den 50ye düşürdüm ve 9-22 Nisan tarihleri arasında hiçbir problem yaşamadım. 22 nisanda kopma yaşadığımda bana bölgeden gelen çok fazla şikayet olduğu ve genel arızadan kaynaklandığı söylendi. Genel arıza giderildikten sonra kendi internetimde tekrar kopmalar başladı. Online destek ekibi tekrar binanın hızı desteklemediğini 35 mbite düşürülmesi gerektiği söylendi. Düşürdüm. Şimdi de bina santrale uzak. 16ya düşürelim diyorlar.
1 Beğeni
Geçmiş olsun sorununuz çözülmezse farklı iss araştırmanızı öneririm. Ama ondada sorununuz devam edebilir genel arıza iste (ben hiç yaşamadığım için emin değilim)
Merhaba @mertcanilikhan, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Arka planda ne gibi sorunlar ile karşılaşıldı bilemediğim için şu an size net bir cevap veremiyorum ancak bu süreçte size elimden geldiği kadar destek olmaya ve yardım etmeye çalışmak isterim.
Bana özel mesaj üzerinden müşteri numaranızı bu durumu anlatarak iletir misiniz?
Gerek kalmadı teşekkür ederim. Başka bir iss’ye başvuruda bulundum.
Çok üzüldüm Gideceğiniz İSS’te iyi ve sorunsuz kullanımlar dilerim
2 Beğeni