Turknet randevuya gelmedi

vdsl kullanıcısıyım gigafibere geçmek için bugün 13:00 ile 18:00 arasında randevu aldım bugün ona göre işimden izin aldım herşeyimi ona göre ayarladım ancak randevuya geleen olmadığı gibi arayınca veya destek kaydı oluşturuncada ciddi bir cevap alamadım ve en ufak bi bilgilendirme yapılmadı ? böyle bi rezalete bi firma nası izin verebilir bu nasıl bir aymazlıktır ? insan gelmiyiceksede arar ertesi gün şu gün vs diye bilgi verir bu gerçekten çok büyük bir rezalet !

1 Beğeni

gelen olmadıığı gibi hala sizi arayarak randevu oluşturulucaktır gibi ■■■■■ saptal destekten mesajlar geliyor iletişime geçmeye çalıştığımda gerçekten bişey söylemmek çok zor böyle bi rezil bi firma olabilir mi ? tarihin en rezil issi muhtemelen en ugfak bi bilgi vermeyip hala randevu için aranıcaksınız faln diyo ULAN BAKIN ZATEN RANDEVU ALDIM GELMEDİNİZ ARAYIP BİLGİ BİLE VERMEDİNİZ NE RANDEVU İÇİN ARAMASI KÜFÜR MÜ İSTİYOSUNUZ ? KÜFRÜ MÜ EDELİM İLLA

Selamlar @trollins, forum profilinizde müşteri numaranız bulunmuyor. Ekledikten sonra bilgi verirseniz sevinirim.

müşteri no ekledim bu arada

31***** müşteri numaram bu nereye ekliceğimi bulamadım profilde müşteri numarası ekleme yeri yok randevu verdiği halde dalga geçer gibi bi özür bile dilemeden aynı saçma mesajları atmaya devam erdiyor TurkNet destek gerçekten ben böyle rezalet bi internet servis sağlayıcı görmedim.

Selamlar @trollins, aktivasyon önceliğiniz ilgili birimlere aktarıldı.