Türknet pişmanlıkk mı? (Değilmiş )

Daha TurkNet 'e geçiş yapamadan sorunlar başladı. Başvurduktan 4 gün sonrasına kurye randevu vermiş ama haberim yok ne bir mesaj attı ne de herhangi bir bilgilendirme yapıldı TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden yazdıktan sonra pazar günü gelip imza alındı saat 11 de ama belgeleri sisteme yüklemedi dedim pazar olduğu için normal bugün de sisteme yüklenmiş ama yanlış belge yüklenmiş ve bunun farkına varılması akşam saat 17.26 yı buluyor belgelerin yüklenip kontrol edilmesi bu kadar uzun mu sürüyor müşteri hizmetlerinin olmamasını normalde çok da önemsememiştim ama gerçekten de olması gerken bir şeymiş TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden saat 4-5 gibi yazıyorum ertesi gün öğlen anca cevap geliyor.

Abonelik başvurunuzu yaptıktan sonra size verilen kullanıcı adı ve şifre ile online işlem merkezi üzerinden nüfus cüzdanı fotoğrafını yüklediniz ise işlemleriniz arka planda devam ediyordur.

2 Beğeni

@ModeratriX kurye yanlış belgeleri yüklediği için devam edemiyor doğrusunu yüklemesini bekliyoruz

3 gün oldu belgeleri imzalayalı ama hala geçiş yapamadım 2 gündür kuryenin yanlış girdiği belgeyi düzeltmesini bekliyorum daha geçiş yapamadan iptal ettirmeyi düşünüyorum.Türk telekom ile olan sözleşmem bitti 1 haftadır bu yüzden fazladan para ödüyorum bir abonelik işlemi nasıl bu kadar uzun sürebiliyor?

Benden sonra başvuru yapan komşum bile interneti kullanmaya başladı biz daha abone bile olamadık kim bilir abone olunca hangi sorunlar olacak

Merhaba @Ardaz06, mesajınızı aldım. Arkadaşlarıma durumu iletiyorum. Sizinle en kısa süre içerisinde iletişime geçilecektir.

1 Beğeni

Belgeyi imzalayalı 4 gün oldu 3 gündür sisteme yanlış olarak yüklenen belge düzeltilemedi sanırım kuryeye ulaşılamıyor

Ben sahsen kuryeyi beklemek yerine anlasmali mng kargo ile direk yolladim abonelik basvurusu sonrasi hemen ve ertesi gun belgeler yuklendi kurye zaten randevu icin aramadida kargo ile yolladigimi iletisimden ilettigim halde dun aradi imza icin gelecegiz dedi saat 18:00 civarinda. Evraklari yolladim deyince aa tamam dedi kapadi :slight_smile: kurye firmasi taktirlik malesef.

Bugün geçiş sağlandı hat değerlerim de bu şekilde
Adsız
speedtest üzerinden yaptığım kablolu testde ise sonuç bu
Adsızzz
umarım bu şekilde devam eder de geçişteki bu sıkıntıları telafi eder

3 Beğeni

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın inşallah. İzninizle konu başlığını düzenlemek istiyorum :slight_smile:

4 Beğeni

Tabiki. Yorucu bir geçiş süreci sonunda ilk izlenimlerimiz çok iyi

1 Beğeni

Buna sevindim. Evet nadir de olsa bazen ilk adımlar biraz sancılı olabiliyor. Umarım sorunsuz sıkıntısız bir TurkNet maceranız olur. Belki bizde bir gün bu :nazar_amulet: hız testlerini paylaşırız buralardan. :slight_smile: Tekrardan aramıza hoş geldiniz.

1 Beğeni

vallaha ben 11 sene tt kullandim TurkNet 'e gecince acaba hiz sorunu yasarim.dedim ama maşallah 50 mbit sabit ve cok stabil turk telekomdan iyi geldi nedense

1 Beğeni

TurkNet harika bir firma ya hiçbir operatörün veremediği hız veriyor güle güle kullanın

3 Beğeni

12 saat sonunda konu otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.