Türknet ne zaman gelir?

Cumartesi TurkNet 'e başvurduk, bugün ttnetten ekip geldi birisi zemin katta diğeri benim odada modemi bağladı. Benim bitti gerisi TurkNet 'te dedi türknetin aktifleştirmesi lazım dedi. Onlar size gelecek dedi kaç günde gelirler?

1 Beğeni

İnternet ışığı yeşil yanıyor bu arada

bi kac gun icinde kurulum icin gelirler birazda yogunluga.bagli bolgeye gore.diye tahmin ediyorum ama.tahminim 2ile 4 gun arasinda gelirler bence bana oyle olmustu

2 gün içinde gelirlerse ben kullanmadığım intetnet için fatura mı ödücem yani?

hayir fatura odemezsiniz kullandiginiz andan itibaren faturalandirma.baslar yetkili arkadaslar burda size yardimci olurlar yanlis bilgi vernemek adina @Baran

Fiber abonelik mi Vdsl abonelik mi ?

1 Beğeni

Fiber abonelik. Wan, İnternet ve 5ghz ışığı yanıyor. 2.4ü ben kapatmıştım.

Modem kullanıcı adı ve şifrenizi girdikten sonra internetinizi kullanabilirsiniz.
TurkNet online işlemlerde modem kullanıcı adı şifre kısmında mevcut. Eğer gelmesse TurkNet destek kaydına TT ekipleri bağlantıyı yaptı. İnternetimin aktifleştirilmesini istiyorum diye yazın.
Kurulum ekibi gelmeyecek başka. Modem marka model nedir ? Zte mi Tplink mi ?

1 Beğeni

Modem kullanıcı adı ve şifremi girdim ama hala yok.oimde destek kaydı açamıyorum çünkü aktivasyon sürecinde. Modem ise ZTE ve şuan interneti kullansam ayın 1inde 1 aylık fatura gelecek değil mi?

1 Beğeni

Başladığınız günden itibaren faturalandırma olur. Aktivasyon kaydınıza yazınız. Gün içinde yapılır diye düşünüyorum. @EFG @Baran @ModeratriX yardımcı olacaktır.

1 Beğeni

Anladım yani 1 aylık fatura geliyor eğer kullanırsam. O zaman mayıstan itibaren kullanmam gerekiyor teşekkürler.

Mayıs derken Haziran demek istediniz galiba :smiley: Bugün aktivasyonunuz tamamlanırsa Her ayın 28inden 28ine fatura gelir. 2 hafta içinde geliyor genelde. Son ödeme tarihi 28i oluyor galiba.

Mayıs şeyden çıktı :smiley: benim arkadaş 26 nisanda başlamış kullanmaya ve mayısın 1inde 110tl fatura gelmiş.

1 Beğeni

Aynen o şekilde olacak arkadaşlar yukarıda anlatmış da zaten. Hizmet başladıktan bir kaç gün sonra fatura sisteme düşer yaklaşık 15 gün ödeme süresi vardır.

1 Beğeni

Yani benim aktivasyon bugün tamamlandı diyelim fatura temmuzun 28inde gelecek değil mi?

1 Beğeni

Haziran 28 - Temmuz 28 arası faturanız gelecek.

Anladım teşekkürler. Oimde aktivasyon sürecini güncellediler abonelik işleminiz tamamlandı modem arayüz kullanıcı adı ve şifrenizi girdikten sonra kullanmaya başlayabilirsiniz diyor. Kullanıcı adı ve şifreyi telefon numaranıza gönderdik diyor ama gelmedi. E postayada gelmedi. Oimdeki modem kullanıcı adını ve şifremi yazdım olmadı. Aktivasyon sürecindeki açıklamadaki linke gittim modemi bulamadım. Modem telekomun, telekomun sayfasına gittim modem modeline tıklayınca şöyle bir ekran geliyor;


Modem modeli ZTE

1 Beğeni

Pcden sorun gidermeye tıklıyorum,aygıt veya kaynak(DNS Sunucusu) yanıt vermiyor diyor

Dnsleri otomatik al yaptım, ama hala internet yok. Sorun giderici sorun bulamadı diyor.

192.168.1.1’den girebilirsiniz. Modemi bir kez yeniden başlatın.