TurkNet Nakil Hizmeti

14 Ağustos’ta nakil işlemini gerçekleştirdim, nakil talebim alındı fakat 5 Eylül oldu hâlâ en ufak bir gelişme yok. 2 haftadır online işlemler üzerinden temsilcilerle görüşüyorum, bana sürekli copy paste cevaplar veriyorlar. 1 hafta öncesine kadar telefon ile arayıp nakil biriminin süreci hızlandırması konusunda baskı uyguluyoruz şeklinde bilgi veriyorlardı ama artık telefonla aramaya bile çekiniyorlar. Home Office çalışıyorum ve 2 haftadır işlerim aksıyor. Evimde telefon interneti sürekli kopup tekrar geldiği için sağlıklı bir şekilde çalışamıyorum ve 190 liralık telefon faturam 640₺ olmuş durumda. Ne yapmam gerekiyor daha ne kadar bekleyeceğim?

Selamlar @kadirlette, forum profilinizde müşteri numarası bulunmuyor. Ekledikten sonra bilgi verirseniz yardımcı olmak isterim.

@alperenatici ekledim, desteğinizi bekliyorum.

Selamlar @kadirlette, sürecinizi detaylı olarak inceledim. Yeni adresinizde TurkNet GigaFiber altyapısı mevcut. GigaFiber hizmetimizde yaşanan yoğunluğun nakil sürecinizi etkilediğini görüyorum. İlgili tüm ekiplerden öncelik ve hassasiyet talep ettim. En kısa sürede işlemleriniz tamamlanacak. Takip ediyorum.

@alperenatici Gelişen hiçbir şey yok Alperen Bey. Dün “kurulum ekibimiz sizi arayacak, telefonunuz açık olsun.” dediler, arayan soran yok. Nakil sürecinde bir ayı bitirmek üzereyiz. Ortalama 1 hafta denilen süre 1 aya dayanmış durumda. Açıkçası nakil ekibinin beceriksizliği, müşteri temsilcilerinin vurdumduymazlığı beni bu internet sağlayıcısından çok soğutuyor. 2.5 hafta beklemişken ve en hızlı interneti TurkNet sağlıyorken aboneliğimi iptal etmek istemiyorum fakat bana başka çare bırakmıyorlar. 1 ay içerisinde bir kurulum yapmak çok zor olmamalı. 2-3 aylık internet faturası bedelimi sadece 3 hafta içinde hattımdaki internet paketini aşarak harcadım. Direkt nakil ekibine ulaşabilsem onlara patlayacağım sinirden.

1 Beğeni