TurkNet müşteri temsilcisinin kelime oyunu. Mağduriyetimin devamı

Bugün 08504335170 numaralı numaradan 10.55 saatinde Gamze Hanım diye biri tarafından arandım. Benim abone numaram 2***** ve bugün ekip yollamayacağını iletti. Daha sonra benim ekiplerle dün görüştüğümü ve ertesi gün saat 5’te geleceğini söylememin üzerine ekip çalışanı dediğimiz kişilerin kendi çalışanları olmadığını bu yüzden onların saat veremeyeceğini iletti. Evime yabancı insan mı göndereceksiniz TurkNet adı altında dediğimde ben öyle bir şey demedim dedi. Alınan ses kaydını yöneticinize dinletin dedim ve hakkınızda şikayet olmam için gereken kodunuz veya bir şeyiniz varsa verin. Dememin üzerine bu bilgiyi aktaramıyorum, iyi günler dedi. Ben evime yabancı birini almak istemiyorum. Arayan ekiple sözleştiğimize göre saat 5’te bugün geleceklerdi fakat Gamze Hanım’ın keyfine mağduriyetimin devam etmesinden şikayetçiyim. Bu konunun acil bir şekilde çözülmesini istiyorum. Evimde paramla mağduriyet yaşıyorum. Gamze Hanım’ın söylediği sözün arkasında durmaması ve laubalilik yaparak şikayet oluşturamam için bilgisini paylaşmamasından şikayetçiyim. Ben Gamze Hanım hakkında gerekli özenin gösterilmesini istiyorum. Ve ben bu şikayeti her yere yazacağım. Haftalardır yaşadığım mağduriyet yetmiyormuş gibi bir de oyalama dinliyorum. Gamze Hanım’ın beni saf yerine koymasını dinleyerek.

Selamlar @eerenyiildirim, paylaştığınız numara bize ait değil. Destek kayıtlarınızın tamamını inceledim. Size atanmış Gamze adında bir temsilci göremedim. Lütfen İletişim — TurkNet adresinde yer almayan hiçbir numaraya ve aramaya itibar etmeyin. Bu kişilerle bilgilerinizi paylaşmayın. Probleminizin de giderildiğini görüyorum. Keyifli kullanımlar.