TurkNet’ i 12.08.2024 tarihinde gigafiber 1000 paketine başvuru için aradım. Fakat başvuru yaparken operator arkadaşa tekrar ve tekrar 7/8 olarak söylememe rağmen adresi 7/10 olarak girmiş. Ben yine olabilir insanlık hali diyerek tekrardan başvurumu web sitesi üzerinden yaptım. Kuruluma gelmeleri için 13.08.2024 09.00-13.00 tarihini seçtim. Bilerek emin olmak için aradım çünkü 90 dakikalık yol çekerek sadece TurkNet’ in internet kurulumunu yapması için gelecektim. Ne yazık ki eve vardığımda bir lavaboya girmek durumunda kaldım ki herkesin her an ihtiyacı olabilir. Tam bu vakitte TurkNet aramış ve açamadım. TurkNet’ ten 10 dakika sonra tekrar aradılar ve kusura bakmayın açmadığınız için randevunu yarına alıyoruz dediler. Ben ısrarla bu kadar uzun yol geldiğimi ve lütfen bugün gelin diye talep ettiğimde bugün yoğunluk çok yarın gelebiliriz dediler. Tekrardan gigafiber başvuru hattını aradım ve durumu bildirdim. Kurulum ekibine ileteceğiz dönüş bekliyoruz dediler. Gün bitiyor hala dönüş bekliyorlar. Müşteriniz olma yolunda çaba sarfeden biri olarak TurkNet size diyeceğim iki çift lafım var öncelikle kusura bakmayın müşteri sizin peşinizden koşmamalı siz müşterinin peşinden koşmalısınız. Turkcell gibi büyük ve organizeli firmalarla rekabet etmenizin tek yolu ürünlerinizi ucuza satıyor olabilmeniz olmamalı. Çünkü ben bu durumu bugün yaşıyorum ve bu kadar zahmete katlanarak yol çekip siz kurulum yapın diye geliyorum. Ancak ben bu zahmeti bir daha çekmem ve başka bir firmayı tercih ederim. Eminim bu sizin için bir kayıptır ve böyle kayıpların olması sizin itibarınızı zedeleyerek potansiyel müşterilerinizin gözünde Alfa kulvarında koşan bir firma değil Beta kulvarında koşan bir firma olarak sizi yansıtacaktır.
1 Beğeni
Selamlar @yunusyavuz16, randevu sürecinizi incelemek isterim. Rica etsem müşteri numaranızı forum profilinize ekler misiniz?
Direkt size ileteyim 4062352
şirketin içerisindeki kurulum ekiplerinin dönüş yapmasını ve başvuru ekibinin bana dönmesini @alperenatici hâlâ beklemekteyim, ancak anladığım kadarıyla bugün siz bu hizmeti vermeyeceksiniz ve ben de başka bir gün almayı kabul etmeyeceğim.
1 Beğeni