Ben bilerek düşürüyorum. Gece saatleri SNR 0.3 dB olsa bile asla kopmuyor ve stabil. İnterneti sonuna kadar sömüren biriyim. Tam kapasite, tam hız.
Sence ben neden TurkNet Fiber’in simetrik hız vermesini istiyorum sanıyorsunuz? Ben bayağı ağır bir internet abonesiyim. TurkNet Fiber gelirse de, kalıcı simetrik isterim.
TurkNet GigaFiber 270 TL’lik paket olsa, ayda en az 10 TB kullanımım olur. Upload ise belki daha fazla çünkü içerik üreticisiyim. ADSL2+ 12 Mbps Download hızı ile sadece 1 günde YouTube’dan 2K 60 FPS telefondan video izleyerek, sadece YouTube ile 8 GB kota tüketiyorum. 1 Günde. 10 Şubat’tan beri bilgisayarım bozuk. Full telefondan kullanmama rağmen, bu kadar kota tüketiyorum.
Ama çok kota kullanıyorum diye, kapıma TurkNet ekipleri gelip; “Hop, çok kullanıyorsun.” derler miydi?
Ben her ay 1.5 Tb çok rahat kullanıyorum bana şimdiye kadar birşey demediler. Ama giga fiberim olsa nas alırım torrent kurarım zamundayı indirip seedlerim
Aslında değil. Çünkü potansiyel olarak daha fazla Download yapabilecek haldeyim. Beklentim direk TurkNet GigaFiber 1000 paketi ama bu paketin kalıcı olarak simetrik verilmesini bekliyorum…
Hahaha… Benim bir ara rekorum vardı. 0.6 Mbps Upload ile 50 GB upload kotasına ulaşmıştım. 20 GB Boyutunda 4K bir videoyu, 2-4 gün bekleyerek yüklemiştim zamanında.
O ayrı konu tabi ben vae için konuşuyorum kendi altyapısında olunca farklı herşey onların kontrolünde keşke her yere TurkNet altyapısını ulaştırabilseler
Benim internetimde halen gelmedi. Modem basında sabahladık valla.Bir an önce düzelir umarım. Vize ödevlerim/sınavlarım var.Cok kötü bir zamana denk geldi.