TurkNet Kesinti (25.11.2020 - 03:25) - [Giderildi]

Sunucu Gidip Geliyor :frowning:

1 Beğeni

Gerçi SAYE yürürlülüge girerse, bu dediğim mümkün olabilir.

En verimli olanı hiç ek olmaması illa ki olacaksa da boncuk konnektör ile yapılanı makbuldür kabloyu korozyon dan korur içerisindeki jel sayesinde

1 Beğeni

Adamlar Daha Adam Akıllı Desteği Yok Onu Yapmazlar.

1 Beğeni

benim mobil verim de sinirsiz (vodafone ozel tarife) fakat ayda 170 lira gibi fahis bir fiyata …

1 Beğeni

Bende de gidip geldi ve gece saatlerinde olduğumuz için genel bakım olabilir :thinking: :thinking:

2 Beğeni

Herkes benim gibi gece uyumayan, internet bağımlısı bir asosyal değil tabii… :grin: Ondan keserler bu saatlerde.

1 Beğeni

Benim Turkcell 10 GB 1000SMS 1000Dakika 44 TL her hafta 3kere hediye veriyo salla kazan çatlat vs. İlk ay 30gb hediye

1 Beğeni

Admin yatın uyuyun bu saatte ne interneti diyordur içinden.

2 Beğeni

Hahahaha… :rofl::rofl::rofl::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:

Keenetic kullananlar “Kablosuz Servis Sağlayıcı” bölümüne girip telefondan mobil erişimi noktasını açıp daha sonra modemden şifreye girerek, bütün cihazlara internet verebilirler.

Bu öneriyi fazla GB’tı olanlar için veriyim dedim :slight_smile:

3 Beğeni

TurkNet Online İşlemler Merkezi’ne erişim sağlayamıyorum. Dinamik IP bile alamıyorum.

Gecenin bir yarısı buraya üye olup yazayım dedim. Vize haftası sabahlayan öğrencileri delirttiler şu an :grin: Sınav saatine kadar düzene girse bari.

1 Beğeni

tesekkurler isime yaradi

1 Beğeni

Hocam yeni aldığım tp-link archer vr600 ü sattırıp sonunda aldiracaksınız bana bı keenetic çevremdeki yakın arkadaşlarım da keenetic aldı pişman oldum tp-link aldığıma

1 Beğeni

Ekşi sözlükten mi geldin? :slight_smile:

Merhaba, arkadaşlar. Backbone’da bir sorun görünüyor. Yani gayrettepe dc kaynaklı bir problem var. Dışarı çıkışlarda problem yaşanıyor. Mesela az önce Türkiye lokasyon sunucuma Ping atmıştım. Aşırı yüksekti Ping değerleri normalde 24 MS alıyorum. Sunucum tr de olmasına rağmen Route ettiğimde çıkan sonuç yurtdışı yani (Cogentco) üzerinden tekrardan beni tr sunucuya soktu. Yedekli olarak farklı çıkışlara yönlendirmişler. Yurtiçi sunucuma yurtdışından dolanarak ulaştırdı. :smile:

2 Beğeni

Sınav saati de uzem çöküyor hocam olacağı varsa olur :smiley:

1 Beğeni

Evet oradan gördüm :slight_smile: Haberleşme öğrencisi olarak buradan teknik bilgiler öğrenmek ve bunlar üzerine tartışmak için mükemmel bir yer olduğunu gördüm ve hemen üye oldum. Sanırım daimi üyesiyim artık :smiley:

2 Beğeni

Şuan bende sorun yok, altyapının verdiği hız kadar akıyor.

2 Beğeni