TurkNet kalitesi ! Teşekkürler TurkNet

Vae Vdsl altyapı da sürekli değerler değişken de olsa, bu fiyata bu hızları sunmak muhteşem… Ayrıca yarım tık geç olsa da yurtdışı indirmelerim de @EFG öncülüğünde ve TurkNet Online İşlem Merkezi İzzettin ve Sefa arkadaşların gayreti ile düzeldi. TurkNet CAN’dır gerisi heyecan :heart_eyes:^

Ayrıca TurkNet için çalışanlara lütfen iyi davranın. Ali ve Gülşah Candır bu arkadaşlar CAN :heart_eyes:

3 Beğeni

Maşallah hıza bak be… Nazar değmesin :slight_smile: @EFG her zaman yardım etti ediyor da Allah razı olsun ondan elinden geldiği kadar yardımcı oluyor kendimden biliyorum her şey de yardımcı oldu buradan da tekrardan teşekkürlerimi sunarım :heart_eyes:

3 Beğeni

Merhabalar, ya siz ne kadar tatlı adamlarsınız @MehdiUygun @Oguzhan :heart_eyes: Her zaman tüm kullanıcılarımıza ben ve TurkNet sosyal medya ekibimiz yardımcı olabilmek için sizlerleyiz. Bu güzel geri dönüşleri almak hem beni hem ekip arkadaşlarımı oldukça mutlu ediyor. Çok teşekkür ederiz.

Ali ve Gülşah’ın selamlarını sizlere iletiyorum :pray:

3 Beğeni

Aman aman :smiley:

Bu tatlılık sizin ve TurkNet ekibinin tatlılığı :smiley: Her daim böyle güzelliklerle devam etmesi dileğiyle. İyi ki varsınız… Ali ve Gülşah’ın selamlarını aldık :slight_smile: Lütfen sizde kendilerine çok çok teşekkür ettiğimizi iletin :slight_smile: Bir iyilik bir güzellik motivasyonu artıracaktır :slight_smile:

3 Beğeni

Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle :smiley:

2 Beğeni

Şu güzel haberi görmek sevindirdi gerçekten sorunun çözülmesine sevindim, keyifli kullanımlar dilerim :hugs:

2 Beğeni

Sağolasın KARDEŞİM :slight_smile: teşekkür ederim :slight_smile:

1 Beğeni