TurkNet İnternet Hizmetim Kısıtlandı

Selamlar, borcumuzu ödemediğimiz için TurkNet internet hizmetimizi kısıtlamış. TurkNet aboneliğimiz babamın üzerine ve kendisi şu an yoğun bakımda, dolayısıyla ne TC kimlik numarasına ne de telefonuna erişimim var. Bundan dolayı Online İşlem Merkezi’ne giriş yapamıyorum. Bunun haricinde küçük kardeşimin PCR testi de pozitif çıktı ve dolayısıyla biz de temaslı olduğumuz için 10 gün boyunca dışarı çıkmamıza izin verilmiyor. TurkNet üzerinden görüştüğüm bir kişiye bu durumu izah ettim ve birkaç gün içerisinde ödeyeceğimi söyledim, buna istinaden sağ olsunlar internet hizmetimi birkaç gün daha kullanabilmem için aktif ettiler. Şimdi borcumu ödemek istiyorum ancak nasıl ödeyebileceğime dair hiçbir fikrim yok, belirttiğim gibi ne O.İ.M’e giriş yapabiliyorum ne de babamın T.C. numarasını biliyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

@Baran @EFG TurkNet Kullanıcıları ve Yardımlaşma grubunda foruma konu açıp sizleri etiketlememi söyledi birisi. Yardımcı olabilir misiniz rica etsem?

2 Beğeni

Öncelikle geçmiş olsun. Abone no ile bankamatik veya bankalardan ödeyebilirsiniz.

1 Beğeni

Merhaba @kreb, öncelikle çok geçmiş olsun. Allah şifa versin :pray: Bana müşteri numaranızı özel mesaj üzerinden iletin. Sizin GSM numaranızı yazın. Ben sizi aratayım. Bu şekilde ilerleyelim.

2 Beğeni

O benim kardesim. @EFG yardimci olacaktir.

1 Beğeni