Türknet’in 40 TL zam yapması

Bu güne kadar hiç dönmedi 3 veya 4 zam olayı oldu tek pakette :man_shrugging:

İnsanlarında tahamül sınırı var… hızlı abone kayıpları başladığında görürüm ben türkneti

4 Beğeni

Günümüz şartlarında ayak uydurmak zorundayız :frowning: TurkNet’in en sevmediği konulardan birini yaşıyoruz. Zam dönemini sizler nasıl sevmiyorsanız inanın biz de o kadar sevmiyoruz ancak elden bir şey gelmiyor. Kurlar, enflasyon oranları, artan maliyetler derken…

Altyapınız size ne sunuyorsa biz de size onu sunuyoruz. Eğer altyapınız iyileşirse yine aynı fiyattan kullanmaya devam edeceksiniz. Ancak bu durumda size sunulabilecek en yüksek hızı sunuyoruz.

Haziran ayına kadar bekleyin. Taahhütümüz zaten yok. Umarım o zamana kadar size ve tüm kullanıcılarımıza maksimum hızlar en iyi hizmeti vererek devam ederiz. Günün sonunda üzülerek söylüyorum ki eğer memnun kalmazsanız iptal ettirip farklı bir İSS’e geçmek sizin en özgür hakkınız.

1 Beğeni

Aslında bu duruma geniş çerçeveden bakmakta fayda var. TurkNet ülkemizin İSS dünyasında yapılmaz denilenleri yapmaya ve sektöre yön vermeye çalışıyor. Böylelikle siz kullanıcılarımıza daha iyi hizmeti her gün geliştirerek vermek amacından şaşmıyor. Fiyat değişikliği sizi ve diğer kullanıcılarımızı ister istemez rahatsız etmiş olabilir ama bir de gerçekten günümüz dünyasında artan tüm maliyetleri göz önünde bulundurarak düşünmek lazım :frowning: Keşke daha iyi bir dönemden geçseydik de biz de TurkNet olarak hizmetimize zam yapmasaydık :frowning:

2 Beğeni

Mevcut müşterilerimizin altyapısı 35 Mbps’e kadar destekliyorsa haziran ayından itibaren yapılacak zamdan etkilenecek en düşük orana sahipler. 129,90 TL’ye hizmetlerini almaya devam edecekler. Bunu da düşündük.

Yapılan fiyat artış oranları bizim maliyet artışlarımıza ve enflasyon oranına göre düzenleniyor. Ama burada esas nokta bu oranı en minimum miktarda tutmak. Biz her zaman kullanıcılarımızın tarafından bakarak, yapılabilecek en minimum miktarlarda artış yapıyoruz.

100 destekliyorken ve kullanırken 35’lik pakete geçmek isteyenler geçebilecek mi?

Telekom ile aynı fiyata veriyorsunuz neden sizi tercih edelim ?

3 Beğeni

Güzel düşünce ama bir de şu gözle bakın derim. Tek paket anlayışımız devam ediyor ve yarın öbür gün 16,35,50 Mbps hız alan bölgelere TurkNet GigaFiber hizmetini çekecek ve birden bire hızlar 1000 / 1000 olacak… Aynı fiyattan bizden hizmet almaya devam edecek. O zaman ne demeliyiz? Siz çok yüksek hız alıyorsunuz bu ücretin daha fazlasını sizden almamız gerekiyor mu? İşte TurkNet bu yüzden tek paket tek fiyat anlayışıyla yola devam ediyor.

2 Beğeni

Eğer Bu fiyatlar ve paket politikaları ile Gigafiber bütün şehirlere çok hızlı bir şekilde gelicekse bir müddet bu yeni zamlara insanlar katlanabilir.

1 Beğeni

Diğer firmalara göre 100mb hala düşük ama altyapı getirme süreciniz çok yavaş yaklaşık 8-9 aydır adresime gigafiber geleceğini biliyorum. Ama bırakın adresime yakın yerleri daha TurkNet ekibi görmüş değilim. Ama superonline geleceğini bile bilmiyorken 2 ayda kablo çektiler aktif ettiler. Yarın öbür gün gelecek diye beklersek zaten hayatımızda gelecekte çok fazla şey değişecek. Önemli olan günümüz

1 Beğeni

GigaFiber hizmetimizi koyduğumuz hedefimiz doğrultusunda büyütmeye ve geliştirmeye devam ediyoruz. Umarım en kısa süre içerisinde tüm bölgelere özgür, yüksek hızlı internetimizi getirebiliriz :rocket:

1 Beğeni

Diğer büyük issler kadar maliyetiniz yok ama zammı aynı oranda yapıyorsunuz. Hiç yakışmadı TurkNet e… kazı maliyetiniz yoo mh servisiniz yok normal çalışanınız bile yok denecek kadar az ama maliyetiniz yüksekmiş gibi davranıyorsunuz

3 Beğeni

Haklısınız, günümüz şartlarını düşünmek zorundasınız ancak şunu bilmenizi isterim ki GigaFiber altyapımızı genişletirken bizim de uymamız gereken prosedürlü işlemler var. Kazı ve diğer süreçler için almamız gereken var. Uyulması gereken yasal işlemler var. Keşke tamam dediğimiz an planladığımız bölgelere sorunsuz girebilsek…

Bu fikre nereden ulaştınız merak ettim?

1 Beğeni

Yani superonlinenında bu süreçlerden geçtiğini düşünürsek onların 3-4 sene önce izin aldıklarını düşünmüyorum.

2 Beğeni

Birden bire gigafiber çekecekse iyi ama çok belirsiz bir süreç çoğu kişi için. Yıllarca sürebilir. Gigafibere ihtiyacı olanlar 140 240 lira vermeyi göze alabilir belki ama 16-35 bana yeter diyenler TurkNet’te kalmak yerine daha ucuz yerlere gitmek zorunda kalacak.

1 Beğeni

Hocam yıllık zam miktarı çok yüksek yoksa zamma karşı değilim

2 Beğeni

Peki Türk Telekom önümüzdeki süreçte 200-500-1000Mbps gibi tarifeleri açıklarsa bu altyapı üzerinden TurkNet müşterisi olan kullanıcılar yine tek fiyattan altyapının desteklediği en yüksek hızı almaya devam edecek mi?