Türknet’in 40 TL zam yapması

Aynen sizin dediğiniz gibi, “dahili ve harici bedhahlar”. Size aynen katılıyorum. Yolumuzu kaybettik, hem zihnen hem de vicdanen. Tekrar bulabilmemiz dileği ile.

1 Beğeni

Problem kişiler bende dahil buna TurkNet te talebini cevaplayacak cozum uretecek muhattap bulamıyor. Sürekli bir destek talebi oluşturma çıkmazı ve akabinde coğunlukla çözüme ulaşılamama döngüsü. Akabinde bir umut kişiler burada veya diğer mecralarda çözüm muhattap arayışına giriyor ister istemez haklı olarak ki bu noktada hata TurkNet in. Bu forumada gelince forumda gönüllü yöneticiler ve yönetici olmak gayesinde olan bu bağlamda her eleştriye karşı görüş bildiren kişiler var :slight_smile: . Benim karşıma genç bir arkadaş çıktı bu şekilde kendisine gerekli cevabı verdimde konu hakkındaki kanun maddelerini paylaşarak ve farklı bir iss in aynı durumda tarafıma sunduğu çözüm sürecini sunarak. Buraya kadar problem yok. Ama nedense bir yönetici benim farklı iss ile yazdığım post u silmesi ve kendisine bunu silmeniz olmadı demem üzerine tartısmaya sebebiyet vermemek adına tarzı cevap yazması bence bu forumun gerçek anlamda tarafsız yöneticiler tarafından yönetilmediğini benim açımdan netleştirdi kim ne derse desin.Bence forumlar herkesin belli kurallar içinde fikrini beyan edebildiği platformlar olmalıdır ama bu kurallar içinde TurkNet i baska bir iss ile kıyaslayarak TurkNet eleştrilince post un silinmesi olmamalı.

3 Beğeni

Cem bey saolsun bizim için (50mbps hızı olanlar) gitsinler dedi haziranda vedalaşırız

2 Beğeni

Aslında siz oradaki konuyu yanlış anlamışsınız :confused: Oradan çıkarılması gereken sonuç, TurkNet hizmetini zaten taahhütsüz veriyor. Tüm kullanıcıları ne yapmak isterse özgürler. Tabii herkes kendi cebini düşünmek zorunda eğer aynı hizmeti, hızı vs daha uygun fiyatlara alabileceği düşünüyorlarsa özgürdür anlamı yatıyor. Kimseyi zorla tutmadığımız mesajı diyebiliriz…

4 Beğeni

Ben 2 yıldır kullanıyorum 100 mbps ve 1000 dk her yöne telefon kısacası memnunum TurkNet taahhütsüz olması ve ipv6 hizmeti dahil şahane gerisi bahane

1 Beğeni

Hocam herkes 100 mbps alamıyor. Düşük hız almak zorunda olanların gidip ucuz firmalara geçmesini bende destekliyorum. Çünkü TurkNet bir politika belirlemiş paket ayrımı yapmayacağım diyor. Zorla bir şey dayatmaya gerek yok. Düşük hız alanlar en ucuz kim veriyorsa ona geçsin sonuçta dedikleri gibi özgürler müşteri gitti diye ceza kesecek değiller.

Zaten düşük hız alanlar ucuz firmalardan memnun kalacaktır diye düşünüyorum. 50 mbps altında sorun kalmadı pek.

Diğer operatörlerin fiyatlarını takibe başladım.
Şimdilik aklımda NetSpeed var. TurkNet ile aynı hizmeti veriyor. NetSpeed Mayıs’ın sonu gibi 120TL civarı olursa direkt oradayım. Arkadaşını getir kampanyası, taahhütsüz hizmet v.s… Her şeyiyle aynı özellikte. Bakalım fiyatı takip edeceğim.

2 Beğeni

Göründüğü gibi değil. İstanbul da bir aboneliğimiz resmen felaketti. Canlı müşteri desteğinin hiç bir işe yaramadığını kesinlikle yaşattılar.

Superonline çok iyi fakat çok pahalı

Şöyle ufak bi uyarıda bulunayım. Eğer Hazirana kadar beklerim, sonra ucuzuna giderim diye düşünenlerdenseniz benim gibi, o Haziran ayında ucuz olan firmalar zamlarını bir ay filan geciktirip bizi topladıktan sonra temmuzda şak diye zam yaparlarsa hiç şaşırmam. Hepsi piyasayı bizden iyi takip ediyor sonuçta. Hatta buraları da okuyorlardır. Uyanıklık yapabilirler. Ondan sonra ya artık geçmiş bulunduk şimdi bi daha uğraşmayalım kalalım bari diyeceğimiz için, boşu boşuna iss değiştirmiş olacağız. O bakımdan taahhütlü olan internetlere yönelmek (evet malesef artık taahhüt bana bile daha cazip gelmeye başladı) daha akıllıca olabilir.

3 Beğeni

Aslında Turkcellde mutluluk yok. Sürekli müşteriyi DM’ye çekip ilgileniyoruz ediyoruz muhabbeti var. Kendi tecrübelerim bu yönde

1 Beğeni

Ama gene de en ucuzu TurkNet diğerleri ile karşılaştırdığımızda vdsl ve fiber için

1 Beğeni

Sana heralde prim veriyorlar gidip gelip aynı dalgayı paylaşıyon :smiley:

1 Beğeni

100 megabit 140₺ kullanıyorum türk telekom 2 sene sabit fiyat.

TT bence Türkiyenin en kötü iss si
Bi de yeni fiyatlardan bahsediyorum

1 Beğeni

Allah yolunuzu açık etsin. İyi günlerde kullanmanızı temenni ediyorum :slight_smile:

1 Beğeni

Acaba altyapı destekliyor mu diye kontrol ediliyor mu bunlar? Altyapım 100 mbps destekliyor ama ben bu hızı aldığım zaman internetimi stabil kullanamıyorum sorun orda. Siz bu şekilde davranırsanız çok müşteri kaybedersiniz. Taahhüt de yok zaten. 95 TL ödeyen birine 140 TL öde demek, başka servis sağlayıcısı bulun demek ile aynı!

1 Beğeni

TurkNet olarak asla hiç bir kullanıcımızı zor durumda bırakmak istemiyoruz. Siz bizler için çok değerlisiniz…

Fiyat artışlarının ne kadar moral bozucu olduğunun farkındayız. Biz de maliyetlerimiz artmasa böyle bir artış yapmak istemezdik. Kurlar yükseliyor, hizmet aldığımız firmalar fiyat artışı yapıyor, vergiler yükseliyor. Ancak bu artışı size en minimum miktarda yapıyoruz. Ayrıca altyapınızın desteklediği en yüksek hızları hiçbir sınır olmadan size sunuyoruz.

Eğer ulaşabildiğiniz hızınızda sorun yaşıyorsanız bize hızlıca destek kaydı oluşturup yardım talebinde bulunabilirsiniz. Arkadaşlarım hemen hattınızı ve hizmet detayınızı kontrol ederek size yardımcı olacaklardır.

1 Beğeni

@EFG Oluşturdum zamanında 100 mbps kullanırken, sorun yok dendi. Kendi araştırmalarım sonucu çözümü hızımı düşürmekte buldum. O destek kayıtlarını zamanında siz de okumuştunuz hatırlatırım!

3 Beğeni

Sorunun kök nedeni ve çözüm süresi çok önemli… Hattınızı ankastre kutusuna kadar sağlam ve alabileceğiniz maksimum hızınız ankastre kutunuza kadar 100 Mbps sinyali ile geliyor ve ev içi tesisatınzda sorun yaşadığınzdan dolayı hız kaybı yaşıyorsanız (ki durum sanırım buydu) sizin iç tesisatınızı kontrol etmeniz gerekiyor.

Bu süreç sadece sizde değil diğer kullanıcılarımız için de bu şekildedir.

2 Beğeni