Türknet’in 40 TL zam yapması

Pakete başvurumu yaptım ve yarın 08:30 - 13:30 arasına randevu aldım bu saatler arasında gelip bağlantı işlemlerini gerçekleştirecekler. Sizin de dediğiniz gibi 200tl indirim geçiş yaptığınız sağlayıcıda cayma bedeli yansıması durumunda geçerliymiş. Cayma bedeli yoksa indirimden faydalanamıyormuşsunuz bilginize.

1 Beğeni

Şurada firmaya adam gibi şikayetimizi sitemimizi yazalım da cevap alalım diye beklerken, faturaları bile ödediğinden şüpheli olduğum bir grup gelip “beğenmeyen başka firmaya gitsin” diyebilme cüretini gösteriyor, sanki TurkNet babalarının oğluymuş gibi. Siz önce kendi faturalarınızı ödemeye başlayın, bebeğinize bez almaya başlayın da ondan sonra çoluk çocuk sahibi koskoca insanlara öğüt vermeye kalkarsınız terbiyesizler. Önce iş bulun da bi baltaya sap olun. Hayat size gereken dersi zaten veriyor, her sene hayat daha da zorlaşıyor ama paşam gelmiş “beğenmeyen başka firmaya gitsin” diyor. Baban sana “artık internet alamıyoruz” dediğinde suratının alacağı şekli görebilmeyi çok isterdim. Babana da dersin o zaman başka firmaya geçelim diye.

7 Beğeni

Helal olsun adam yazmış mevzu bundan ibaret…

1 Beğeni

Babanin firmasi Gibi TurkNet 'i savunan sen :slight_smile: anlamiyorum sizi…
Umarim bir nevi vatandaşlar dusunulur bu zam konusunda geliri olan var olmayan var:(

2 Beğeni

Enflasyona göre makul bir fiyat artışı yapılmış. 100 Mbps paket kullanıyorum 1 yıldır 99₺ gibi bir fiyata ve neredeyse hiç sıkıntı yaşamadım. 139₺ de 100 Mbps için gayet makul bir ücret. Neden taraf tutmuş olayım ben memnunum hizmetimden?

TT yi savunmuyorum fakat Tt den 139 tl ye 100 mbps lik paket var yukarida arkadaşin attigi paket 2 sene taahutlu ayni altyapi ayni hizmet sadece iss farkli ki ek olarak musteri hiz. Teknik ekip daha ozenli bakar ki cunki kendi musterisisin en guzeli 2 sene zam yok ben 2 sene TurkNet kullansam belki 180 200 tl odeyecegim 2 sene sonra TurkNet 'e ki taahut bitince tt de kalmam için 139 tl yi dusururler indirim sunarlar oda var yani bu zam Turknette gerçekten yakismadi. Sen memnun olabilirsin ama burada kimsenin yorumuna da laf etme en azindan maddi gucu olanlar var olmayanlar var otur izle. Konunun acilma sebebi zam

2 Beğeni

Kurumsal müşteri hizmetleri ile görüşebilirsiniz.

O pakette ekstra 15₺ modem ücreti alıyorlar. Fiber bölgesindeyim :slight_smile: 155₺ yani benim için o paket

Önceki fiyatta yakışmış mıydı? Yani ADSL kullanan da 99.90 veriyordu gigafiber kullanan da :man_shrugging:

2 senede Taahut var varr Allamm .d
Sence yeni seneye TurkNet bir zam daha yaparmi ? Yapar o 15 tl mahsup oldu bitti bile gene kârlisin mantik biraz

1 Beğeni

Turk Telekom FTTH üzerinden 100 mbps üstü paketlerini duyurmak üzere. Neden kendime eziyet edip 2 yıllık bir taahhüt altına gireyim?

TurkNet te modem sağlamıyor zaten TT altyapısı kullanan kullanıcılara.

35b den vazgeçildi gibi bir şey onun yerine ftth veya fttb ye ağırlık verilecek büyük ihtimalle

Sağlıyorlar eve kadar fiberde

Taahut altina girmek ne zaten sen bu interneti iptal ettirmeyecen ne fark eder ha taahut ha taahutsuz komik

Hız yükseltmeyeceğim ama. Ben 1 Gbps paketler duyrulunca geçmek istiyorum. Neden kendimi 100 Mbps ye 2 yıl bağlayayım

Fiber de haklısınız fakat kullanıcıların yüzde kaçı fiber kullanıyor? Yani aslında kısır bir tartışma eğer gigafiber kullanıyorsanız kesinlikle iyi fiyat 140 TL . Fakat vdsl ya da Fiber 100mbps hız kullanan varsa daha uygun fiyatlar ve hizmetler var şu an diğer internet sağlayıcılarda.

1 Beğeni

Diyecek hiçbisey yok ister bagla ister baglama kendine kalmiş.
Ama begenmeyen ciksin vs gibi yorumlar yapma en azindan kimse kimseye gebe değil konu kapansin

Yoo niye kapansın. TurkNet bağlamıyor kimseyi sözleşmeye isteyen ayrılabiliyor işte.

1 Beğeni

Ben de TurkNet kullanıcısıyım. Fiber harici vdsl ve adsl altyapıda karşılamıyor. Kendim aldım . Zaten yukarda da belirttim.