TurkNet ile #ÖzgürlüğeGeçişYapın

İnternette Özgürlüğün Tam Zamanı

Adresinizde 1.000 Mbps eşit download ve upload hızında TurkNet GigaFiber olup olmadığını öğrenmek için İnternette Özgürlüğün Tam Zamanı — TurkNet bağlantısını ziyaret edebilirsiniz.

Herkesin dünya standartlarında iyi bir internet hizmetini hak ettiğini düşünüyoruz. TurkNet ile dünyanın en gelişmiş şehirlerinde olduğu gibi Gigabit hızında internet sizinle. Türkiye’de ilk ve tek olarak 1.000 Mbps’ye kadar eşit indirme ve yükleme sunan TurkNet GigaFiber ile siz de #ÖzgürlüğeGeçişYapın!

Daha fazla bilgi için : https://bit.ly/3SBkEG4
Ofisinizde ne hız alabileceğinizi öğrenmek için : Firmanıza Gigabit Hızında, Kesintisiz, Paylaşımsız Kurumsal İnternet | TurkNet Kurumsal

Türkiye’de her 100 kişiden 73’ü düşük hızlı internet yüzünden problem yaşadığını söylüyor. Taahhütler, kotalar, sınırlar, cayma bedelleri gibi durumlar ise kullanıcıları kısıtlıyor.

Türkiye’de ilk ve tek olarak 1.000 Mbps’ye kadar eşit indirme ve yükleme sunan fiber internet TurkNet GigaFiber ile siz de #ÖzgürlüğeGeçişYapın!

Daha fazla bilgi için: TurkNet — 1000 Mbps'ye Kadar Fiber, Kotasız ve Taahhütsüz İnternet
Adresinizde maksimum ne hız alabileceğinizi öğrenmek için: İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
TurkNet avantajlarından faydalanmak ve abone olmak için: Sınırsız ve Taahhütsüz ADSL/VDSL/Fiber İnternet Paketleri - TurkNet

İnternette Özgürlüğü Onaylıyoruz!


Kurumsal İnternet: Firmanıza Gigabit Hızında, Kesintisiz, Paylaşımsız Kurumsal İnternet | TurkNet Kurumsal & Teknopark İnternet: https://turk.net/kurumsal/kampanyalar/teknoparklara-ozel-gigabit-internet

Dünya hızında internete ne kadar yakın olduğunuzu öğrenmek için hız testi sayfasından mevcut internetinizin hızını tespit edebilirsiniz. 1.000 Mbps’ye varan indirme ve yükleme hızlarıyla tanışmak için önce GigaFiber altyapı sorgulama yapabilirsiniz. Altyapınızda GigaFiber yoksa GigaFiber İstiyorum sayfasından talepte bulunun, bulunduğunuz bölgedeki altyapı çalışmalarının hızlanmasına katkı sağlayın :rocket:

#Onaylamıyorum #ÖzgürlüğeGeçişYapın

3 Beğeni

Trabzon’a GigaFiber beklediğimizi belirtirseniz sevinirim.

1 Beğeni

Valla Trabzondaki eve istanbuldaki evden önce gigafiber gelse şaşırmam.

1 Beğeni

İyice abarttın derim buradaki başkan ile protokol anlaşması bile yok hiç 1 icraatları yok gelecekleri bile belli değil sırf görmüyorsun diye diğer ilçelerde çalışma yok zannetme

1 Beğeni

Proje ekipleri mahallemdeki Optik Fiber dağıtım kutusuna kablo takmaya gelirse ÖzgürlüğeGeçiş yapacağız hocam Allahın izniyle ama ne gelen var ne giden. Proje ekipleri gelip kablo takmadığı için özgürlüğe geçiş falan yapamadık maalesef bekliyoruz 107 gündür.

2 Beğeni

@JusTiMe Trabzon’a gelse bile Akçaabat a yıllarca gelmez çok ümitlenme bence

2 Beğeni

Trabzona gelirse 1 sene sonra gelir bence

1 Beğeni

Merhaba, İstanbul Ataşehir Esatpaşa mahallesi için gigafiber altyapısı için planınız var mıdır?
Düzenli olarak evden çalışıyorum ve komşulağrımın şçoğu da bu şekilde. Artık biz de yüksek hızlı internet kullanıp işlerimizi rahatlıkla ilerletmek istiyoruz.

1 Beğeni

Merhabalar @grafikermc, aktif altyapı için GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden sorgulama gerçekleştirebilir, aynı ekrandan başvuru yapabilirsiniz. Mümkün olan en fazla haneyi GigaFiber hizmetiyle buluşturmak adına maksimum özveri gösteriyoruz :rocket:

1 Beğeni

Trabzon merkeze kesin gelirde akçaabat’a pek fazla geleceğini düşünmüyorum Akçaabat merkeze gelir ama köylere gelmez fiber internet yetiyor zaten

1 Beğeni

İstanbul bağcılarda malum telekom dışında altyapı görmedim ben geleceğini de sanmam. Nereye sorsak belediye izin vermiyor diyorlar. TurkNet gigafiber yöneticiside aynısını diyor sosyal medya uzmanıda aynısını diyor.

Trabzon’a daha erken gelir.

2 Beğeni

Merhaba, bir çok kez GigaFiber alt yapısının gelmesi için başvuru ve istek yaptım ama maalesef hiç bir gelişme yok. Esatpaşa epey büyük bir mahalle. Lütfen artık göz ardı etmeyip buralara da alt yapınızı çekin. Dört gözle bekliyoruz.

1 Beğeni

Ben Güngören’de oturuyorum ve burada da TT dışı altyapı bulunmuyor. Daha önce araştırdığımda da belediyenin kazı izni vermediğini okudum. Bence de Trabzon’a daha erken gelir.

1 Beğeni

İyi de protokol bile imzalanmış değil…

1 Beğeni

Kurulum ekibinden rabdevu için telefon beklemekteyiz. :thinking: Umarım fazla uzun sürmeden geri dönüş sağlanırda bizde bu hızların tadına varırız artık. :roll_eyes: :grimacing:

1 Beğeni

Ben ilk kez vdsl ve 100 mbps interneti 2015’de trabzonda 25 bin nüfuslu bir ilçesinde gördüm. İstanbuldaki 750 bin nüfuslu bağcılar ilçesine vdsl 2020’de geldi ve o da sakat geldi 50 mbps’den fazla vermedi malum telekom.

Merhaba Gebze sultan orhan mahallesindeyim. Yıl sonuna kadar 11 mahalle tamamlanacak tı sanırım daha sadece arapçeşme mahallesi kısmen tamamlanmış durumda. 3 sokak ilerime kadar geldiniz :grin: gelin de kurtulalım tt den.

1 Beğeni