TürkNet GigaFiber'in yurtdışı çıkışı hakkında

Merhaba. TurkNet GigaFiber’in yurtdışı çıkışının asıl kaynağı nedir? Hangi şirketle anlaşmalılar? TurkNet’in kendi yurtdışı çıkışı ile, Türk Telekom’un yurtdışı çıkışı arasında ne kadar fark var? Hangisinin yurtdışına olan çıkışı daha az gecikmeli? :slight_smile:

1 Beğeni

Durduk yere neden ihlal yediğimi biri anlatabilir mi acaba herhangi bi hakaret veya küfür etmedim neden @ModeratriX

Hayallerde değil gerçeklerden yaşayın dedikçe iletiler gizleniyor. Forumun ilginç bir moderasyonu var. Hayaller Paris. Gerçekler Adana Merkez :grin:

1 Beğeni

Valla bende anlamadım yazdığım şey ona göre kabaymış :slightly_smiling_face:

Mesajın gizlenmesi doğru bir hamle olmuş bence. İşte nedeni; Çünkü bu soruyu sorabilmem için illa GigaFiber kullanıcısı olmam gerekmiyor. Merakımdan bile sorabilirim yani. Zaten ağ teknolojilerine de ayrı olarak ilgim olduğunu profilimde belirtmiştim.

1 Beğeni

Hocam senin konunu yanlışlıkla bildirmiş olabilirim az önce. :slightly_smiling_face:. Mod lara duyurulur.

İyi bayramlar…

Gigafiber yok diye Ben size soruyu soramazsiniz demedim ki size gelmesi uzun sürer dedim sizi düşünürek takmayın kafanıza dedim mod arkadaşlar bilgi verecektir size zaten

Bunaltiyorsun beni Erdem :rofl:

Kendim kaşındım.

Blue Origin tarafından bugün yapılan sivil uzay seyahati için ne düşünüyorsun? Bizim bunlari konuşmamız lazım ADSL i değil :slight_smile:

Bu bilgiler gizli bilgilerdir diye biliyorum. :smiley:
Sonuçta firmalar bunları açıklamak istemez.

Peki bu kanıya nereden vardınız. Neden Erdem e gitmesi uzun yıllar alır? Öğrenmeye çalışması bence güzel bir şey.

1 Beğeni

Bu kanıya türknetin fiber dönüşüm direktörü Sayın Aytaç beyin yayınında aydın ile alakalı öncelikli il olarak saymadi bende biraz uzun sürer dedim öğrenmesine gelecek olursak ben neden adamı engelleyeyim sadece takma dedim Sana,bana gelmesi uzun sürer diye sitem ettim orda ben biraz hatta ve neden kötü bişey demedigim halde tüm moderatörler bana karşı oluyor onuda anlamış değilim :face_with_raised_eyebrow:

Merhaba, sanırım şu tablolar aradığınız bilgileri içeriyor. Gizli bilgi falan değil bunlar PeeringDB ve https://bgpview.io/asn/12735 adreslerinden inceleyebilirsiniz.






2 Beğeni

Teşekkürler efendim.

1 Beğeni