TürkNet Gigafiber ne zaman aktif olur

Merhabalar,

İstanbul/Gaziosmanpaşa/Kazım Karabekir mahallesinde ikamet ediyorum. Yaklaşık 2 ay önce kablolama ve kutu koyma işlemi yapıldı. Servislerin ne zaman aktif olacağı hakkında bilgi alamıyorum. Altyapı ne zaman aktif olur bilgi alabilirmiyim acaba.

nasip hocam bende 2 aydır bekliyorum. Benim tahminim proje ekipleri bu gigafiber bağlantıları aktif etmede aşırı yavaş çalışıyorlar forumda her gün rahat 10-15 konu açılıyor verilen cevaplar hep aynı bekleyin.

1 Beğeni

Aynen dostum forumda bile cevap verilmiyor.

Merhaba, Gigafiber’in aktif olması konusunda bir bilgiye sahip değilim veya değiliz. Bölge yoğunluğuna göre sürede değişiklikler olabiliyor yani bizler gibi Gigafiber’i bekleyen birçok kişi var ayrıca tahmini bir süre vermek veya net bir bilgi vermek mantıklı olmayabilir bu konuda.

hocam haklısın ama süre verilmesi lazım insan böyle boşa bekliyor umutlar kırılıyor düşünsene her gün giriyorsun alt yapı sorguluyorsun bir umut geldimi yoksa diye sonuç hep hüsran ben bıraktım artık altyapı sorgulamayı bir türlü 1000 yazısını göremedim orda 2 aydır :smiley:

Umudunuz kırılmasın sonuçta kablolama yapılmış dolap koyulmuş sonuna gelinmiş. Bizim gibi önümüzdeki yüz yıl içerisinde fiberin f sini bile göremeyecek aboneler var hâlâ :man_shrugging:

1 Beğeni

Biz mahallede 2 bina haric hepsinde so fiber var bize koymamışlar

Onlardan biri benim :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Bende bekliyorum gigafiberi ama size söyleyeyim diğer operatörler daha avantajlı hızlı davransa daha iyi olur TurkNet ben Turkcell ve Türk Telekom vadettiği 1000 verebilecek mi

haklısın hocam gigafiber’in olması hiç olmamasından iyidir. OFDK dağıtım kutusuna kablo takmaya gelmediler. Elbet bir gün gigafiberle buluşacağız bu böyle yarım kalmayacak :rofl:

Sondaki cumleniz cok dogru ve bir o kadar aci finerin f sini goremeyecek arkadaslar var dogru🤕

1 Beğeni

TurkNet’ten gigafiber bekleyen biri olarak dişimi sıkıp bekliyorum diğer operatörler beklesin biraz

Dusunun ben bile fibere finer yazmisim duzgun yazamamisim :grin::grin:fiberi nasil gorelim ki :face_with_head_bandage: