TurkNet Gigafiber Bursa'ya Geldi! Gittik, Yerinde Gördük ve Sorduk!

TurkNet fiberi haneye kadar nasıl ulaştırıyor? TurkNet Gigafiber Bursa’ya getirince biz de gidip yerinde bu fiber altyapıyı gördük. Evin içerisine kadar ulaştırılması kullanıcıların karşılaşabileceği pek çok kalite ve altyapı sorunun önüne geçiyor.

Bursa Osmangazi Dikkaldırım dayım mahallesin yarısında gigafiber aktif benim oturduğum kısımda hala yok bekliyoruz geldiği gibi geçicem bina içi kutular hazır bina dışı kutular kaldı umarım hızlanır Bursaya yakışıyor

Çok ilginç bize 8 ay önce kutusu gelmişti, seneyede sinyali gelir artık…

1 Beğeni

Hala talebe göre geliyoruz bahanesinden vazgeçmesi lazım artık TurkNet’in. Geçen sene planda olan mahalleler oldukça mantıklıydı. Bu mahalleler üzerinde kimseye duyurmadan reklam yapmadan faaliyetlerine devam etselerdi aboneolan/altyapı olan hane sayısı oldukça fazla olurdu. İnternet kullanmayan öğrenci bile yaşamayan mahallelere neden giderler anlayabilmiş değilim.

1 Beğeni

Diğer mahallelere birşey söylemek istemem ama Bursa/OSMANGAZİ/Elmasbahçeler mahallesi tam MERKEZ mahalledir. Yeni yapılan konutlarında bir hayli fazla olması altyapı yapılmasını dahada iyi bir hale getiriyor.

bursaya geldi gelmesine de bizim burda hala ses seda yok sorguladığımda da bir şey çıkmıyor.

1 Beğeni