Türknet gigafiber aktivasyon sorunu

Gigafiber kutum takılalı 3 ay oldu fakat internetim halen aktif değil şubat 23 de kuruluma geldiler kablonun arızalı oldgunu söyleyip bir hafta içinde çözeceklerini söylemişlerdi gelen ekip. Ondan sonra kaç kez destek talebinde bulundum haftaya, haftaya denildi vs… Şuan halen aktif edilmiş durumda değil bu kadar uzun sürmesi normal mi? Valla kediler bi köşeden kabloyu kemirmeye başladılar binada. kablo sarkmıs asagı doğru.

@EFG belki yardımcı olabilir.

Merhaba @bakigursoy1, bana özel mesaj üzerinden bulunduğunuz bölgeyi il,ilçe,mahalle ve sokak bilgisi şeklinde iletir misiniz? Ben hızlıca bu durum hakkında size bilgi vermeye ve yardımcı olmaya çalışayım.

@bakigursoy1, özel mesajınızı aldım. Arkadaşlarıma sizin bölgeniz özelindeki durumu sordum. Geri dönüş aldığım zaman size bilgi vereceğim.

Bende sultan selim mahallesinde çalışmalara tekrar ne zaman başlanacak diye başka bi konu başlığı altında sormuştum herkese cevap verilmiş benim sorum es geçilmiş? @EFG

dün ekip geldi. kablo dğeişmesi gerekiyordu 2 ay oldu halen değişmedi. sinyal varmı diye baktılar kabloyu değiştireceklerdi sonra acil işimiz çıktı diyip gittiler acil işler neye göre belirleniyor acaba sonuçta benim kutu takılalı 3 ay olmus halen internetim yok. oraya kadar gelip kabloyu değiştirmeden gittiler böyle bişey olamaz yani

1 Beğeni

Valla ne yaptıklarını hala çözemedim… belli bi sistemleri yok… sistemsiz ilerliyolar…

Biraz önce gelip kabloları değiştirdiler caddedeki. şuan sinyal geliyormuş. kurulum ekibini beklemekteyim

1 Beğeni

TurkNet olarak GigaFiber hedefimizi bilerek doğru adımlarla yolumuzda ilerliyoruz. Yüksek hızları sizlere ulaştırmak için çalışıyor bunun için mücadele veriyoruz.

Belirli bir sistem doğrultusunda planlı bir şekilde ilerliyoruz.

Bende sizinle birlikte arka planda tüm sürecinizi takip ediyorum. Umarım tüm işlemler kısa süre içerisinde tamamlanır ve yüksek hızlara kavuşabilirsiniz :hugs:

teşekkür ederim beklemedeyim…

Anlayışınız için biz teşekkür ederiz. İyi ve sağlıklı günler dilerim.

bende 2 haftadır beklemekteyim aktif olsun diye ancak henüz bir gelişme yok acaba

Bu süreçte bir gelişme olması durumunda arkadaşlarım sizinle iletişime geçerler. Şimdilik sadece beklemelisiniz.

Pek planlı gözükmedi neyse… ee 2-3 defa sordum sultan selim mahallesindeki son durum nedir,?

@alperenatici Bundan yaklaşık 2 ay önce destek hattı ile görüşmemde gigafiber aktivasyonunun 1 ay içinde yapılacağı söylenmişti. Aradığımda destek hattını fiber ile ilgilenen birimin farklı olduğu söylendi. Süreç daha ne kadar sürebilir bilgi verebilirmisiniz ?

Selamlar @Ahmettlou, foruma hoş geldiniz :raising_hand_man:

0850 288 80 16 & 0850 288 10 10 numaralar bunlardan birisi mi? Özel mesaj üzerinden iletişime geçerseniz yardımcı olmaya çalışayım :wave: