TurkNet Giga Buluşmaları

TurkNet DonanımHaber’de böyle bir şey paylaşmış. TurkNet Forum’dan kimler geliyor?

Ben bir önceki etkinliğe katılmıştım çok eğlenceli geçti birçok soruya cevap buldum. Kısmetse buna da katılmayı düşünüyorum…

Sevgili Donanım Haber kullanıcıları,

Sizlerle birlikte bu platformu paylaşmak bizim için her zaman çok önemli oldu. Önerilerinizi, taleplerinizi ve eleştirilerinizi her zaman kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak görüyoruz.

Özellikle TurkNet GigaFiber’in bugün geldiği noktada tüm kullanıcılarımızın payı büyük. Biz de istiyoruz ki hem TurkNet GigaFiber’i hem de diğer tüm hizmetlerimizi sizinle enine boyuna konuşalım. Her zaman olduğu gibi görüşlerinizin bizi geliştireceğine inanıyoruz. Bu yüzden sizi TurkNet Giga Buluşmaları kapsamında ofisimize davet ediyoruz

Buluşmamız 1 Kasım 2022 tarihinde saat 14:00’da Şişli’deki Genel Merkezimizde olacak. Bu buluşmalar sayesinde sizlerden yeni fikirler almak, TurkNet GigaFiber için yaptığımız çalışmaları anlatmak istiyoruz. Birbirimizi dinleyeceğimiz, çayımızı kahvemizi yudumlarken bol bol bilgi alışverişi yapacağımız bir etkinlik olacak.

Katılmak isteyen kişiler bu mesajımızın altına sadece “katılırım” yazarak taleplerini bırakabilirler. Talep bırakan kullanıcılara biz özel mesaj ile dönüp gerekli bilgileri isteyeceğiz. Katılımcı kontenjanımız kısıtlı. Bu sebeple 15 kişi dolduğunda yine buradan bilgi vereceğiz. Etkinliklerimiz devam edecek, katılamadım diye üzülmeyin

1 Kasım 2022 gününü heyecanla bekliyoruz. Şimdiden ilgi gösteren herkese çok teşekkür ederiz.

1 Beğeni

Keşke hafta sonu bir gün olsaydı katılmayı çok isterdim

1 Beğeni

sizin adınıza üzüldüm, başka zaman artık :face_exhaling:

1 Kasım’da ofisimizde yapacağımız buluşmaya gelebilecek olanları bekliyoruz :rocket:

3 Beğeni

Hoşgeldin

1 Beğeni

Hep buralardayım :smiling_face_with_three_hearts:

Cumartesi, pazar günü yapın şunu kurban olayım :grin:

Katılım talep ettim aranıldım bilgi alındı ve gelicez bu gibi buluşmalarda ne gibi şeyler oluyor bilgisi olan varmı acaba.

1 Beğeni

Bazı konularda çok bilgim yok ama Reklamdaki bir internet mağduru bir kişi gibi gelir konuşabilirim :d Siz ne diyorsunuz?

1 Beğeni

Buluşmamıza gelmek isteyen arkadaşlarımızın TurkNet Giga Buluşmalarına Katılmak için Son Günler! | DonanımHaber Forum konuya girerek “katılırım” yazmaları yeterli olacaktır. Müsait olanları bekliyoruz :slight_smile:

2 Beğeni

Kral haftasonu olursa seninle tanışmak için gelirim Valla

1 Beğeni

15 kişilik kadro vardı enson 3-4 kişi kalmıştı kişi sayısı dolmadımı yoksa yükseltildimi 15 kişilik limit.

1 Beğeni

Katılmak isteyenler için hala yerimiz var :hugs:

1 Beğeni

Merhaba, buluşmada neler oldu ? Fotoğraf, video vb buluşmadan notlar paylaşılacak mıdır ?

Elbet paylaşılacaktır. Buluşmaya bende gittim. Sosyal medya hesaplarına bakabilirsiniz.

1 Beğeni

Alamadığım birleyin buluşmasına katılmak bana mantıklı gelmiyor o hızı görünce evdekine bakasım gelmez bir daha tıpkı isviçre çikolatası yedikten sonra normal bakkal çikolatasından tad alamamak gibi birşey olur benim için.

Bende TürkNetli olmadığım halde gidip katıldım gayet hoş bir sohbetti hiç olmazsa TurkNet 'te cevap yazanların bot olmadığını tespit ettik :smiley: espirisine yazdım son cümlemi, @EFG Enes beye teşekkür ederiz.

2 Beğeni