Türknet geçiş

Bugün online olarak TurkNet’ e başvurdum ve TurkNet Online İşlem Merkezi bilgilerim geldi. Kurye ile de belgelerin geleceği söylendi. Benim TT deki tahhütüm bu ayın 9 unda bitiyor ve bugün başvurdum. TurkNet aktive olana kadar tahminen 9’u falan olur sanırsam ama eğer erken olursa vs. Tahhüt bitmeden geçiş sağlanmaz yani boşu boşuna TT’ye para ödemem değil mi?

belge geldiği gibi başvuru oluyor benim ertesi gün bağlandı boşuna yüksek meblağ ödemeyin türkneti arayıp söyleyin

yani 10’unda mı bağlanması gerekiyor


TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden bu şekilde yazdım ayrıca kurye randevu için aradığında da söyleyeceğim tahhüt bittikten sonra geçiş işlemlerini yapacağım diye boşuna cayma bedeli ödemeye gerek yok. 4 gün kalmış zaten. Bu şekilde sorun çıkmaz sanırsam.

Bekle dostum imzanın yanında tarih var.

Kağıtlarını beklete biliyorlar :slight_smile:

Öyle yapacağım ben de gördüm onu kurye geldiğinde imzanın yanına tarih atılıyormuş. Kurye için 10’ unda gelmesini söyleyeceğim 9 unda bitiyor zaten bir problem de olmaz kafam rahat olur :slight_smile:

1 Beğeni

Dostum türk telekomdan arkadaş çıktı 2 gün geçti aramadılar tahhüt için . TurkNet geçelim dedik tahhüt bittiği için son faturayı ödedik geçtiğinde fatura çıktı :thinking: ödemedik silmişler

Merhaba, yanlış hatırlamıyorsam Superoffline’dan geçerken 5/7 gün gibi taahhüt bitimine kala geçmiştik ve ekstra bir ücret çıkmadı.