TurkNet geçiş ve kurye bekleme

Turk Telekom’dan TurkNet 'e geçiş yapıyoruz. Turk Telekom tahüütumuz 30.10.2022’de yani bugün bitiyor. Başvuru sürecinde halâ aktivasyon aşamasındayız 28.10.2022’de kurye ile belgelerimiz imzalanacaktı ancak kurye gelmedi ve bize 02.11.2022’ye başka bir kurye randevusu ayarladılar. Tahüüt bittikten sonra geçiş olana kadar Türk Telekom’u kullanırsa tahüütsüz kullanım cezası olarak indirimsiz olan 380 liralık faturayı ödeyeceğiz yani kullanmamamız gerekiyor. Benim merak ettiğim şey kurye acaba yine 2 Kasım Çarşamba günü gelmez ve süreç yine uzarsa korkusu. Çünkü evimizde bir haftaya yakın İnternet olmayacak ve bu çağda 1 hafta internetsizlik kıtlık gibi birşey. Evde internet üzerinden çalışan insanlar. Kuryelerin zamansız gelmesi sebebiyle işimiz aksayabilir. Destek kısmı bize istersek belgeleri indirip çıktı alıp imzalayarak kendilerine gönderebileceğimizi söylüyorlar. Acaba bu süreci hızlandırabilirmi?

Onları beklemek açıkçası hata olacağını düşündüğüm için telefondan TurkNet Online İşlem Merkezi’e girdim orada başvuru belgelerini yazdırdım. İmzalanacak yerleri imzalattırıp mng ile yolladım onlara. Onlara ulaştığında hemencecik internetim açıldı. Vdsl kullanıcısıyım… Bunları yaparak hiç zaman kaybetmeden internetine kavuşabilirsin.

1 Beğeni

Peki belgeler onlara ulaştıktan sonra kaç gün içerisinde aktive edildi acaba?

Gittiği gün aradım onları belirttim onlara o gün internet gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. Buradan 2 günde gidiyor o istedikleri adrese… En kötü 2 günde gelir internet o süre boyunca ttyi kullanabiliyordum ben internetin gittiğini fark ettiğimde onların kullanıcı adı şifre bilgilerini girdiğimde internet gelmişti.

1 Beğeni

Mobildeki gibi kullandığınız kadar ödersiniz diye düşünüyorum. Kullanmadığınız fatura edilse zaten şikayetle düzelir o kısım

Selamlar @berkay122, foruma hoş geldiniz :raised_back_of_hand: Kaydınız üzerinden kargo ve evrak bilgisi verildiğini görüyorum. Aynı zamanda yarın için oluşturulmuş bir kurye randevunuz bulunuyor :innocent:

Evet kargoyu gönderdim bilgileri destek kısmından Ceylan hanıma ilettik.

Umarım dediğiniz gibi kullandığımızı öderiz ancak şuan 0.47GB dowloand kullanımımıza 379 liralık bir güncel fatura görünüyor.

Yeniden yazıyorum yukarda dediğim gibi belgeleri kargoladık kurye geliceği zaman yine gelmedi ama kargo ile iki günde hallettik şuan fotoğraftaki gibi görünüyor başvurumuz pazartesi gününe kalırsa bizim için büyük problem oluyor. Turk Telekom’da sağolsun şuan bize dünyanın en pahalı internetini sunuyor (birkaç günlük kullanım bile 120 lira görünüyor) Acaba bu onaylama süreci ne kadar sürer? (fotoğrafı yükleyemedim metini kopyalıyorum)

(TurkNet’ li olmanız için işletmeci değişikliği başvurunuzu eski operatörünüze yaptık. Tahmini 48 saat içerisinde geçiş işlemlerinizi tamamlamayı hedefliyoruz.

Şu aşamada sizin herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok.)

Tekrar selamlar, hafta başına kalmayacak. Süreciniz en kısa sürede onaylanacak. Önceliğinizi ilettim :heart_hands: