Türknet Geçiş Sorunu

Evimde zaten hali hazırda başka bir firmadan bağlı internet var sadece TurkNet 'e geçiş yapılacak ama girdiğim adreste altyapı yok diye geçiş yapılmıyor anlamadığım konuda burada başlıyor altyapım var zaten kendi portum üzerinden geçiş yapılacak niye altyapı yok diye geçişim kabul edilmiyor?

1 Beğeni

Aynı durumu bende yaşamıştım. Halihazırda kullandığım vdsl görünmüyordu. O yüzden geçiş yapamıyordum. Buradaki arkadaşların önerileri ile telekom müdürlüğüne başvuru yaptım. Bilgisayardan baktı ve devre arızası görünüyor. Arkadaşları gönderip 3 gün içinde sizi bizzat ben arayacağım dedi. Ama eğer türk telekoma taşırsanız 2 gün içnde aktif olarak kullandırabiliriz dedi. Bende türk telekomu düşünmüyorum ama siz bu sorunu çözerseniz bakarız dedim. Yememiş olacak ki kimse aramadı ve 1 yıldır hala altyapı görünmüyor. Gigafibere geçince çokta gerek kalmadı.

Şöyle bir durumda var ki telekom müdürlüğüne şahsen gidip durumu anlattıktan sonra bilgisayardan bir iki işlemden sonra altyapı görünür hale gelip durumu çözülenlerde var.

O yüzden öncelikle bölgenizdeki ilçe telekom müdürlüğüne giderek hali hazırda internet kullandığınızı ama altyapı sorgulamalarında görünmediğini ve bu durumun düzeltilmesini istediğinizi talep edersiniz. Belki karakterli birine denk gelirseniz durumunuz çözülür yada çözümü için süreci başlatırsınız.

Başka operatörlerde altyapınızı sorguladınız mı? Onlarda görünen var mı? Buna da bakmanızı öneririm.

Tamamen türk telekomun insafına kalmış durumdasınız. Hakim operatör olma durumunu tamamen kullanabiliyorlar.

Bütün firmalarda aynı altyapı yok gözüküyor türk telekomda çalışan bir tanıdığım evime yakın altyapının olduğu bir adres girerek geçiş yapabileceğimi söyledi bir sorun olmazmış dediğine göre belki ilerde bu sorun çözülmesse bu yöntemi denerim

Selamlar @ELROND, foruma hoş geldiniz :raised_back_of_hand: Özel mesaj üzerinden ad soyad ve iletişim numaranızı paylaşırsanız konuyla alakalı yardımcı olmak isterim :heart_hands:

1 Beğeni

Kusura bakmayın özel mesaj nasıl gönderiliyor bulamadım bir türlü :slight_smile:

Ben size özel mesaj gönderdim :heart_hands:

1 Beğeni