Merhabalar bayadır sormak istediğim bir soru var. Benim altyapım türktelekom FTTH altyapısı ile türknetten hizmet almaktayım. Yurtiçi hızım 120-130 speedtest te genellikle 115 çıkıyor. Neyse benim mahalleme giga geleceği zaman altyapımamı bakacaklar yoksa TurkNet abonesi olup olmadığınamı?
2.sorum eğer TurkNet kutuyu koydu,iş bağlamaya gelince turktelekom un fiber kablosunu baştan sona çıkartıp sonra binamamı kuracak?
Merhaba, her iki duruma da bakılmaktadır.
Diğer servis sağlayıcıların altyapılarına zarar vermeden GigaFiber altyapımızı bölgenize ulaştırıyor olacağız.
Yani yerleşik operatörden de hizmet almaya devam edebileceğim(almayacağım fakat) onun yerine yanınamı döşiyecekler? Yoksa yenimi duvar açacaklar
Ekiplerimiz binanızda en uygun yere kurulum işlemini yapacaktır.
3 Beğeni
Varolan altyapıyı çıkartmadan takmak pek mümkün olarak gözükmüyor mesela burda ne yapacaklar? Yani gelmeyeceğinin farkındayım fakat gelirse bakakalmamak için soruyorum
Merhabalar @zst, ekipler uygun işlemi tespit etmek için gözlem yapar. Devamında en az çevre kirliliği ile kutu montajını gerçekleştirir. Görsele bakarak yorum yapmamız doğru olmaz
1 Beğeni