Türknet fiber

Merhaba . Mahallemde 15 gün önce TurkNet alt yapı çalışması yapıldı bina kapısına kadar TurkNet fiber alt yapı ekibi kablo çekti . Tahmini ne zaman hizmet almaya başlayabilirim yardımcı olabilcek var mı ,süreç nasıl işliyor ?
İzmir Bornova Yeşilova mahallesi .

2 Beğeni

Merhaba, hayırlı olsun ilk önce binanıza kutu yerleştirecekler ve sinyalini aktif edicekler sonrasın da kurulum için randevu almanız yeterli oluyor. Evinize gelip sonlandırma işlemi oluyor sonrasın da uçuşa hazır oluyorsunuz. :slight_smile: Eklemeyi unutmuşum ortalama 3 ay süre diyeyim size ekiplerin yoğunluğuna göre ve çevresel sorunlar değişebiliyor 3 ay dediğim gözünüzü korkutmasın lütfen sadece tahmini süre baz aldım.

Teşekkürler az önce işe gelirken alt yapı ekibini gördüm mahallede yarın binaya kutuyu koyacaklar bu haftada santral kurulumunu yapıcaklarmış sanırım bir ayı geçmeden kavuşcaz fibere

2 Beğeni

Hadi bakalım :slight_smile: Sizin gibi heyecanla bende bekliyorum :smiling_face_with_three_hearts: Yardımcı olabileceğim bir şey olursa mutlaka özel mesaj üzerinden bana ulaşın.

1 Beğeni