Turknet farklı altyapı bildirme nedir?

Arkadaşlar altyapım maksimum 70 hız destekliyormuş. Ama binamda Turkcell Fiber kutusu var etkin mi değil mi bilmiyorum ama 3-4 kez gelip binada kablolama yaptılar.

Ekran Görüntüsü (452)

Resimde gördüğünüz üzere farklı altyapı varsa bildirin 3 ay bedava diyorlar. Dedikleri şey maksimum 70 mb hızında 3 ay bedava mı kullanıyorum? Yoksa fiber verip 3 ay bedava mı kullandırtacaklar?

Binanızda türk telekom altyapısında fiber dönüşümü bunu bildirerek 3 ay boyunca bedava fiber internet kullanabiliyorsunuz. Türknetin türkcel ile anlaşması yok bu yüzden türkcell fiberini kullanamazsınız.

Selamlar @marku, foruma hoş geldiniz :raised_hand: Bildirdiğiniz altyapı yerel sağlayıcı fiber altyapısına ait olmalıdır. Diğer altyapılar üzerinden hizmet vermiyoruz. Yerel sağlayıcı fiberi var ve altyapı sorgulamada görünmüyor ise bildirmeniz durumunda 3 ay boyunca bedelsiz internet kullanırsınız :heart_hands:

Bu kampanyayı bende görmüştüm. Şimdi bulamıyorum, bittimi yada benmi göremiyoum? Bilgisi olan var mı?

Selamlar @mfatih4234, kampanya sona erdi. İnternet Kampanyaları - Fiber, Hızlı ve Taahhütsüz — TurkNet bağlantısı üzerinden aktif kampanyaları görüntüleyebilirsiniz :handshake: