25 Eylül 2023 tarihinde TurkNet abonesi oldum. TurkNet ekibi, kurulum için randevu tarihi belirlemek amacıyla 2-3 gün içinde beni arayacaklarını söyledi, ancak beni aramadılar. İki hafta sonra nihayet ekipler beni aradılar ve randevu tarihini 14 Ekim 2023 olarak belirledik. Herhangi bir problem yaşanmaması için alternatif bir telefon numarası da verdik. Ancak, 14 Ekim’de tüm gün bekledim, ancak ekipler gelmedi. Çağrı merkezini aradım ve en fazla “ekiplere aciliyetimizi belirttik” yanıtını aldım. Bir sonraki gün neden gelmediklerini sorduğumda ise “ulaşamadılar” yanıtını aldım. Bu da tuhaf çünkü herkes bana kolayca ulaşabiliyor, ayrıca ekiplere iki farklı numara da vermiştim. Her ikisini de aramadılar.
Daha sonra 18 Ekim 2023 için yeni bir randevu tarihi belirlendi ve işten izin alarak ekipleri beklemeye başladım. Çağrı merkezini arayarak ‘ekipleriniz kesin gelirler mi’ diye sordum, çünkü onları karşılamak için işten izin almak zorundaydım. “Kesin gelirler, problem çıkmaz” yanıtını aldım ve güvendim. Ancak, 18 Ekim tarihinde, çağrı merkezini defalarca aramama rağmen ve geri dönüş talep etmeme rağmen ekip beni hiç aramadı ve gelmedi.
Bugüne, 21 Ekim’e yine bir randevu aldım, şu an saat 16:40. Geleceklerine güvenmediğim için ve çağrı merkezini aramamın bir fark yaratmadığından artık buradan yazıyorum. Lütfen ekipler gelsinler, yoksa iptal etmek zorunda kalacağım. Gerçekten bir müşteri olarak elimden gelen her şeyi yaptım. Ekipler o kadar yoğunsa, daha ileri tarihli randevu günü belirleselerdi, ancak o gün de gelselerdi. İşimden boşuna izin alıp gelmeyen ekipleri beklemek zorunda değilim. Lütfen ekiplerinizi uyarın artık bugün gelsinler ve sorumluluklarını yerine getirsinler.