Turknet ekipleri gelmedi

Merhaba yaklaşık 20 gündür süren bi bağlantı sorunum vardı tt ekibi DSL sorununu çözdü sabit yanmıyor ama en azından sinyal alıyor bu yüzden de TurkNet kendi ekibini yollamak istedi iç tesisat kontrolü için bugüne randevu almıştım fakat henüz gelmediler kime ulaşacağımı da bilmiyorum TurkNet Online İşlem Merkezi’den saat bilgisi de veremediklerini söylediler ne yapabilirim bu konuda?

1 Beğeni

Gün içerisinde veya farklı bir gün illaki geleceklerdir diye düşünüyorum yoğunluğa göre değişiklik gösterebilir.

1 Beğeni

Merhabalar, müşteri numaranızı veya destek kayıt numaranızı bana özel mesaj üzerinden iletir misiniz? Ben hizmetinizi kontrol ederek size yardımcı olmaya çalışacağım.

2 Beğeni

Buna normalde bende saygı gösterebilirim fakat ben zaten 20 gündür mağdur edilen bi müşteriyim randevuyu alırken bile aciliyetli (öncelikli olarak) aldırdım bu yüzden öncelik gösterilmeliydi bence ama yapıcak bişi yok

1 Beğeni

Merhabalar, ben sizin hizmetiniz için arkadaşlarımla görüştüm. Arkadaşlarım ekiplere bilgi verdiler ve gün içerisinde sizin randevunuza uyum sağlayacaklardır.

Bu arada net bir saat veremememizin sebebi yoğunluktan dolayıdır… Ben gün içerisinde sizin için takip edip net bilgi alabilirsem dönüş yapacağım.

2 Beğeni