TurkNet e geçişte VDSL boş port aldatmacası

Selamlar

Aldatmaca demek zorunda kaldım cünkü komik bir vaziyette mağdur edildim.
Bahsi konu aboneliğim 4229*** . Bulunduğum istanbul konumda ADSL altyapı bile bulunmuyo gözüküyordu. Bir şekilde telekom müdürlüğünden ADSL hattı çektirebildim, ama VDSL malesef portumuz yok cevabı aldım. TTnet ADSL açıldığı akşamı kontrol ettiğimde TurkNet 35mbit altyapınız mevcut olarak görünce hemen 1 gün içinde taahütümü bozarak TurkNet başvurdum. Sağolsunlar ertesi gün geçiş bitti, herşey çok pratik TurkNet sistemsel olarak çok beğendim. Ama baktığımda tabikide ADSL di bağlantım, VDSL değildi. Arayınca malesefe port mevcut değil dendi. En başından beri göz göre göre geçiş yapıldı ve fiyat avantajıda ortada yoktu. Şu anda sorumluluktan kaçıyo TurkNet , siz telefondan başvurmamışsınız telefondan başvursanız bilgisi verilirdi deniyo.

Sonuç olarak siz dostlara sorumdur, bu port işi Türk telekom a başvurarak ilerliyecek sanırım altyapı birimi gibi bi yer tahminen başvurmam gereken. TurkNet yetkilileride bu forumda olduğuna göre hızlı çözüm için ne yapmamız lazım, sonuçta TurkNet in de bilgiyi doğru şekilde vermemesinden kaynaklı bir problem. Şu anda GSM altyapısıda problemli eksik bir bölge, sabit bir internete en azından 35mbit evde çalışmamızı bozmamamız gerekmekte.

teşekkürler herkese

Merhabalar, ekiplerimiz konuyu incelemektedir. Gelişmeleri 83735179 numaralı destek kaydınız üzerinden paylaşacağız. En kısa sürede sizi bilgilendireceğiz. @Naberumut

gerek kalmadı aboneliğimi iptal ettim ilgilenilmediği için