Türknet e Geçerken Son Faturam

Türk Telekom
Ev interneti
Kullandığımız ayı mı bir önceki ayı mı ödüyoruz ?

10 Temmuz da 2 yıllık taahhütüm dolacak

Şuanda güncel fatura 247.75 gösteriyor
Normalde 85 ödüyordum
Ve bugün TurkNet e evrakları teslim ettik geçiş için
1 Temmuz dayız

Yardımcı olur musunuz ?
Bir hata var mı
Neden bu kadar yüksek çıkmış cayma bedeli mi var içinde acaba
Yoksa taahhüt bitti gibi mi işletiyor ?

İndirim siz tutarı gösterir. Turktelekomda kullanıp ödersiniz. Yani size son bir 85 TL daha fatura çıkacak. Ödemeyi unutmayın.

1 Beğeni

Hep 85 yazıyordu

Şimdi neden 200 küsür yazıyor.
Bunu ödemem gerekmeyecek mi ?

1 Beğeni

Cayma bedeli kesin 200 lira kesmişlerdir

1 Beğeni

Taahhüt bittiği gibi indirim biter. Fatura günü taahhütten sonraysa indirimsiz tutar yansıması pekala mümkündür :slight_smile:

1 Beğeni

Telekom tarifenizin kampanyasız fiyatını biliyor iseniz karşılaştırma yapabilirsiniz.

10 temmuz da taahhüt bitiyor
Her ayın 15 16 sı fatura kesiliyor.

Fatura pdf ine baktığımda 284.07 tutar var 197.48 indirim yazıyor

2 Beğeni

Merhabalar, bunu yerel sağlayıcı müşteri temsilcisiyle görüşerek öğrenebilirsiniz. Faturanızla alakalı bir problem olup olmadığını ancak o zaman netleştirebilirsiniz :innocent:

Tarafımıza ilettiğiniz konu hakkında yapılan kontrollerde 10.07.2022 tarihinde 16 Mbps’ye Kadar Limitsiz Hiper_İlk Ay Bizden Devam Kampanyası 2 İkna bitiği gözükmektedir. Aboneliğinize ait 2022/06 Dönemine ait henüz faturalandırma yapılmadığından kontroller sağlanamamaktadır. 10.07.2022 tarihinde önce kampanya katılımı sağlanması durumunda ücret düzeltilmesi sağlanmaktadır. Kampanya katılımı yapılmaması durumunda çıkacak faturadır.

Bu şekilde dönüş yaptı TT.

Ve artık TT uygulamasına giriş yapamıyorum bir şey göremiyorum. TurkNet e geçince beni silmişler sanırım her zamanki gibi ev interneti kısmından uygulamaya girmek istedim faturayı tekrar kontrol etmek için aboneliğiniz bulunmamaktadır diyor, giremiyorum.

Merhaba, @frknerdogan TurkNet 240 tl kadar cayma bedeli karşılıyor. Faturayı siz ödüyorsunuz ve faturanın açık halini TurkNet online işlemlere yüklüyorsunuz faturanızdan 6 ay indirim uygulanıyor.

Turk telekomu arayarak fatura bilgisi alabilirsiniz ve açık faturayı maile atmalarını isteye bilirisiniz

Telekomda önceki ayı ödüyorsun.
TurkNet e geçiş değilde yeni hat için başvuru yapsaydın. Böylece taaahüd bitmeden açılsa da cayma bedeli çıkmaz. Taahhüd biter bitmez de iptal edersin diye düşünüyorum. Tabi kampanya falan varsa geçişte bilemiyorum. Nasıl mantıklı olur.