Turknet dürüst değil Yeni kullanıcılarını mağdur ediyor

TurkNet geçişim 3 günü ve telefonda ki kişi bana 8000 9000 modem var 4 antenli her yerden çeker aylık kullanım 50 TL dedim dedim tamam gelen modem 400 liralık bir modem bende doğal olarak modem değişimi ücretsiz modem istedim ellerinde stok olmadığını ve ileriki süreçlerde belki değişim ola bileceğini söylediler bende ozaman yeni geçiş yaptığımı ve ücretsiz modem istediğimi var sayın nasıl ozaman ne yapacaksınız dedim bı afaladi kem kum her neyse dediğim kardeşim modeminizi alın ozaman ben modem alırım parasını verir bu modemi kullanmak istemiyorum tek port giriş var dedim modemi iade etseniz bile aylık 50 TL modem parası alırız dediler şaka gibi daha 3 gün olmuş dedim iptal edin üyeliğimi iptal etirecegim daha iptal sürecini konuşmadan bile 3 günde 300 lira bı fatura gelmiş burda amacın yetkililer eğer ki görürse biraz dürüst olun yeni üye olmuş birine 3 gün olmuş yok değişim modem iade etseniz bile modem parasını 50 lira aylık alırız 3 5 kuruş fazla kazancaksiniz diye 9000 TL modem veriyoruz diye yalan soylemenize gerek yok verdiğiniz modemin 0 fiyatı 417 TL.

1 Beğeni

Merhabalar, forum profilinizde müşteri numaranız bulunmadığı için kontrol edemedim. Özel mesaj üzerinden müşteri numaranızı yazar mısınız?

1 Beğeni

Merhabalar müşteri no 3*****0

1 Beğeni

Öncelikle yaşanan olumsuz süreç nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim :pensive: Bu durumu ilgili birimimize aktardım, ekiplerimiz kontrollerinin ardından sizinle iletişime geçerek yardımcı olacaklar :pray:t2:

2 Beğeni