Turknet Deneyim Programı

@alperenatici Merhaba TurkNet oimde deneyim programi diye bir yer açılmış kayıt yaptım programa ne zaman araniriz ne zaman bu program baslar acaba bilgi alabilirmiyim

Program aktif zaten. Bir abim başvuru yapmıştı. TurkNet ile görüştüler yeni TurkNet Online İşlem Merkezi’i tanıtmışlar ona. Görüşme sonrasında 250 TL lik amazon hediye çeki vermişler falan.

Basvurali ay oluyor beni kimse aramadi valla daha

Selamlar @umt61, değerli üyemiz @asdas127816 'ın da belirttiği gibi program aktif. Deneyim programına katılarak seçtiğiniz görüşme gününde sizinle iletişime geçecek ekiple birlikte online işlem merkezi üzerinde bazı testler gerçekleştiriyorsunuz. Bunun sonucunda sürpriz ödüller kazanabiliyorsunuz. Tarafınızla iletişim sorunu yaşanmış ya da henüz sıranız gelmemiş olabilir.

@alperenatici bey doldurduğumuz formda görüşme günü secme gibi bir alan yoktu ondan secim yapamadim görüşme gunu belirlemek içinde aramadilar bari görüşme günü için aranmak istiyorum ilgilenebilirseniz abone no profilimde

Şu anda online işlem merkezi üzerinde “Deneyim Programı” sekmesini görüntüleyebiliyor musunuz? Görüntüleyebiliyorsanız tekrar başvuru yapmanızı rica edeceğim. Web sürümü ve gizli sekme üzerinden kontrol sağlayabilirsiniz. Görüntüleyemiyorsanız ekibe konuyu aktaracağım.

@alperenatici konuyla ilgili destek kaydi açmıştım programa her başvuran aranmiyor olumlu olursa ararlar dediler bende dahil edilmek istiyorum yapabileceginiz birşey varsa yapmanizi rica ederim sizden iyi günler